Ratările în fața porții, ultima durere de cap a lui Dună

Mihai Andries 17 Feb. 2013, 23:30 Pregătiri, amicale

Unirea Slobozia a disputat sâmbătă la Chiajna, cel mai tare amical al iernii în compania Concordiei. Cu această ocazie, elevii lui Dună au bifat prima înfrângere din perioada de pregătire. Duelul dintre galben-verzi și galben-albaștri a fost câștigat de primii cu 2-0 prin golurile semnate de Popovici și Ibric.

Înainte ca ilfovenii să deschidă scorul, slobozenii au avut mai multe ocazii clare de gol. Rând pe rând, Macare, Mihalcea și Viorel Gheorghe au ratat de puțin șansa de a înscrie.

„În continuare jucătorii mei ratează mult din situații clare și asta ne poate costa scump în meciurile oficiale. Am întâlnit o echipă bine organizată care, spre deosebire de noi, se află la finalul pregătirilor pentru retur. Noi mai avem la dispoziție o lună de zile în care putem regla toate neajunsurile” a declarat antrenorul Unirii, Marin Dună.

Acesta a început cu următorul 11: Dobre – S. Stan, G. Lazăr, Soare, C. Toma – Roșu, Macare, L. Mihai, M. Florea – Mihalcea, Luca.

În minutul 3, Marin Luca a suferit o contractură musculară și a fost înlocuit de Viorel Gheorghe. În repriza secundă a fost rulat întreg lotul de jucători. Pe 19 februarie Unirea joacă la Buzău cu Gloria, iar din 20 februarie debutează a doua pregătire centralizată, la Modelu.

Marius Jianu, 2 ani la Slobozia

Conducerea Unirii Slobozia a rezolvat în sfârșit problema celui de-al patrulea atacant. Marius Jianu, care pe 29 ianuarie a împlinit 24 de ani, va evolua în următorii doi ani pentru echipa ialomițeană. Format la Scoala de Fotbal Gică Popescu, Jianu a mai evoluat pentru Prefab Modelu, Internațional Curtea de Argeș, Viitorul Constanța și Săgeata Năvodari. În tur, Jianu a jucat pentru Săgeata marcând 3 goluri în contul acestei echipe. Jucătorul a punctat o dată și în meciul de Cupa României câștigat de Năvodari chiar în fața Unirii Slobozia cu 3-1.

„Pe Jianu îl cunosc din perioada când eram antrenor la Prefab Modelu. Este un jucător cu multe calități care ne va fi de mare ajutor în acest retur” a declarat antrenorul Unirii Slobozia, Marin Dună.

VEZI MAI MULTE IMAGINI DE LA AMICAL

Articol scris de Daniel GHEORGHE

Foto: csconcordia.ro

Mihai Andries 17 Feb. 2013, 23:30 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă