Rapidul, remiză albă cu noua echipă a lui Romeo Surdu, Bud și Abrudan

Mihai Andries 10 Jul. 2014, 10:13 Pregătiri, amicale

Ieri seară, la Buftea a avut loc un interesant amical între Rapid București și Milsami Orhei, terminat la egalitate, scor 0-0. Echipa de dincolo de Prut a ocupat locul 6 în ediția precedentă a Diviziei Naționale și se află într-un turneu de pregătire în țara noastră. Moldovenii au în lot un însemnat număr de români, în frunte cu noile achiziții din această vară, ex-rapidiștii Romeo Surdu și Octavian Abrudan și ex-ceferistul Cristi Bud.

Dinamovistul Balint a fost titular

Marian Rada a început partida de ieri cu o formulă inedită în care Alex Coman a fost fundaș stânga, în locul absentului Nicolae Vasile, rămas în afara lotului după ce nu a ajuns la un acord în privința prelungirii contractului cu Rapid. În plus, fostul dinamovist Balint a fost titular în atac, alcătuind un trident ofensiv alături de Ciolacu și Pancu. Rada a rulat tot lotul avut la dispoziție, inclusiv pe Mircea Bornescu intrat în locul lui Drăghia.

Doi „Jucător în probe” titulari la Milsami

Rapidul a început meciul condus la centru de Alexandru Tudor cu următoarea formulă: Drăghia – Tînc, Lung, Al. Iacob, Al. Coman – V. Negru, Ct. Păun, Selagea – Balint, Pancu, Ciolacu.

De partea cealaltă, siteul oficial al clubului moldovean a anunțat o formulă de joc aparte, în care cei trei jucătorii testați de Milsami au fost trecuți cu numele generic de „Jucător în probe”.

Astfel, tehnicianul Iurie Osipenco i-a folosit pe Negai – Gheți (Jucător în probe 77), Bolohan, Jucător în probe, Patraș (Dulghier 80), Iavorschi (Surdu 46), Bud (Antoniuc 56), Belak (Calugher 46), Cojocari (Slivca 66), Jucător în probe (Andronic 46), Gheorghiu (Rassulov 46).

 

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ
Foto de Gabriel FLUERARIU

Mihai Andries 10 Jul. 2014, 10:13 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă