Rapidul a învins o selecționată de jucători liberi de contract

Mihai Andries 08 Jul. 2014, 09:23 Pregătiri, amicale
Rapidul a învins** o selecționată de jucători liberi de contract

Ajunși în Liga 1 în urma apelului făcut la TAS, dar rămași fără Viorel Moldovan care este noul selecționer al naționalei Under 21, rapidiștii au disputat ieri primul meci de pregătire din această vară. La Mogoșoaia, rapidiștii au întâlnit o formație alcătuită din jucători liberi de contract, cu foarte mulți brazilieni în componență, printre care s-a numărat și binecunoscutul Eder Bonfim.

Sub bagheta lui Marian Rada, Rapidul s-a impus cu 3-1 prin golurile marcate de Ciolacu și Florin Călin de două ori, ultima reușită fiind din penalty. În meciul de ieri nu a evoluat Pancu, aflat în tribună, însă el va reveni la antrenamente începând de azi, urmând să semneze un contract pe încă un sezon. În schimb, pentru Rapid au evoluat Bornescu, liber de contract și doi jucători aflați în probe, fundașul dreapta Vlăsceanu de la Unirea Tărlungeni și Hâlcu, un fotbalist și-a făcut junioratul în Franța.

Formula de start a Rapidului a fost Drăghia – Al. Coman, Iacob, Tânc, M. Stoica – Săndulescu, Ct. Păun – Selagea, V. Negru, Martin – Ciolacu, pe parcursul meciului fiind rulați toți jucătorii avuți la dispoziție.

În această săptămână, rapidiștii mai au în program încă două amicale, miercuri cu MIlsami Orhei, de la ora 18 la Buftea și vineri cu FC Voluntari.

Foto: Digisport

Mihai Andries 08 Jul. 2014, 09:23 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă