Rapidiștii se antrenează sperând la vremuri mai bune

Marius ANGHEL 27 Jul. 2013, 12:40 Pregătiri, amicale
Rapidiștii** se antrenează sperând la vremuri mai bune

Chiar dacă incertitudinile privind viitorul grupării sucevene continuă, fotbaliștii Rapidului au fost totuși convinși să reia antrenamentele sub comanda antrenorului Bogdan Tudoreanu.

Nu mai puțin de 17 fotbaliști au fost prezenți la primele două ședințe de pregătire ale verii, însă numai 11 dintre aceștia se află în relații contactuale cu gruparea „ceferistă”, este vorba de Velescu, Semeghin, Bălan, Sava, Spătar, Sumanariu, Golofca, Cerlincă, Luțac, Nastasiu și Fedorovici. Restul de 6, Pascal, Butnariu, Vitu, Apetri, Stănescu și Duman provin de la concitadina Sporting, având șanse mari să evolueze din toamnă la Rapid, dacă binențeles se va debloca situația financiară.

„Deocamdată, totul e în aer, activitatea la club este paralizată. Sper să primim un balon de oxigen după ședința programată la începutul săptămânii viitoare, la care vor participa atât primarul Ion Lungu cât și președintele Consiliului Județean Cătălin Nechifor. Cu toții sperăm că o să fie bine, iar această echipă va fi totuși salvată de la desființare”, a declarat Bogdan Tudoreanu.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
 

Marius ANGHEL 27 Jul. 2013, 12:40 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă