Rapidiștii s-au impus cu 3-2 în fața Sportingului!

Marius ANGHEL 18 May. 2013, 18:04 Pregătiri, amicale
Rapidiștii s-au impus cu 3-2** în fața Sportingului!

Pentru ca nu au avut programate meciuri oficiale la sfarsitul acestei saptamani, Rapid Suceava si Sporting Suceava, s-au infruntat astazi, pe stadionul „Areni”, intr-un joc amical. „Ceferistii” si-au adjudecat victoria cu scorul de 3-2 (2-0).

Pe fondul dominarii Sportingului, Rapidul a deschis scorul in minutul 26 prin Caragea, care a fructificat o centrare venita de la Arotaritei. Zece minute mai tarziu, atacantul „alb-visiniilor” avea sa bifeze dubla, dupa o actiune colectiva pe partea stanga. Prima repriza a intalnirii a consemnat si revenirea in teren a lui Golofca, care a jucat circa 20 de minute.

Repriza secunda a debutat cu Sporting in ofensiva, insa Bagu si Ferariu au trimis mingea in bara. Trupa lui Mihai Gurita avea sa reduca din handicap in minutul 70, cand Ferariu a transformat un penalty dictat pentru hent in suprafata de pedeapsa. „Alb-verzii” putea restabili egalitatea dupa doar trei minute, dar golul lui Moldovan a fost anulat pe motiv de off-side.

Rapidistii si-au refacut ecartul in minutul 79, cand Chisu l-a invins pe Pascal cu un sut in vinclu. Pe finalul partidei, centralul Alexandru Moruz a dictat penalty la o interventie a lui Florin Plamada, capitanul „ceferistilor” fiind si eliminat pentru proteste. Sutul lui Ferariu de la punctul cu var a fost respins insa de Zavoi. Scorul final a fost stabilit in ultimul minut de joc de Lesanu, care a marcat pentru 3-2.

VEZI mai multe POZE de la amical

Rapid Suceava: Niga – Chisu, Morariu, Sava, Spatar – Vornicu, Pleniceanu, Sumanariu, Petrescu, Arotaritei – Caragea; Au mai intrat Golofca, Dobos, Fl. Plamada, Balan, Semeghin, Velescu, Chiriac, Galdean si Zavoi;

Sporting Suceava: Pascal – Azaharioaei, Ferariu, Kuruc, Bagu – Pamparau, Stanescu, Apetri, Gheorghiciuc, Cainari – Nechitoaia; Au mai intrat Moldovan, Lesanu, Caeriu, Longher si Ivan.

Sursa: Gazeta de Suceava

Marius ANGHEL 18 May. 2013, 18:04 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă