Rapidiștii reiau luni antrenamentele. Zece zile se vor pregăti la Poiana Negri

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 11 Jan. 2015, 11:51 Actualizat: 11 Jan. 2015, 11:52 Pregătiri, amicale
Rapidiștii reiau luni antrenamentele.  Zece zile se vor pregăti la Poiana Negri
Primul antrenament din 2015 al fotbaliștilor de la Rapid Suceava va avea loc luni, pe 12 ianuarie, la stadionul Areni. După o săptămână de reacomodare la efort care se va derula în localitate, perioadă în care se va efectua și vizita medicală, „alb-vișiniii” vor pleca într-un stagiu de pregătire centralizată de zece zile la Pensiunea Bella Vista din Poiana Negri, unde beneficiază de condiții de antrenament și recuperare dintre cele mai bune.
 
„A fost o vacanță binemeritată, după un sezon de toamnă foarte încărcat, dar cu rezultate foarte bune pentru echipa noastră. Sper ca băieții să vină cu poftă de fotbal după cinci săptămâni de repaus, în care au avut timp suficient să se odihnească, astfel încât în retur să avem evoluții la fel apreciate și să ne ridicăm la nivelul așteptărilor suporterilor suceveni”, a declarat antrenorul rapidiștilor, Bogdan Tudoreanu.
 
La primul antrenament sunt așteptați toți fotbaliștii care au dus greul în tur, cu o singură excepție, Andrei Cerlincă, ce se află în negocieri avansate cu formația de primul eșalon Rapid București. În condițiile în care transferul lui Cerlincă în Giulești se va perfecta, rapidiștii vor avea nevoie să-și completeze lotul cu un alt jucător cu vârsta sub 21 de ani.
 
„Vom lua în pregătiri cu noi un număr de patru juniori suceveni, pentru a ne edifica asupra potențialului acestora. De asemenea, vom testa și un mijlocaș în vârstă de 20 de ani de la FC Cisnădie, pe numele său Dorel Grecu”, a precizat Tudoreanu.
 
Programul de pregătire din intersezon al sucevenilor a fost completat până în acest moment și cu patru meciuri amicale: cu Bucovina Pojorâta, pe 25 ianuarie, la Vatra Dornei, și pe 28 ianuarie, la Pojorâta, și cu FCM Dorohoi, pe 14 februarie, la Suceava, și pe 21 februarie, în deplasare.
 
Campionatul Ligii a II-a se va relua pe data de 28 februarie, Rapid urmând să evolueze pe terenul formației Unirea Slobozia.
 
Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
 
Autor: Marius ANGHEL Publicat: 11 Jan. 2015, 11:51 Actualizat: 11 Jan. 2015, 11:52 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă