Rapidiștii au reluat antrenamentele: „Rezultatele bune din tur ne obligă să menținem aceeași linie”

Marius ANGHEL 13 Jan. 2015, 15:36 Pregătiri, amicale
Rapidiștii au reluat antrenamentele:**

21 de jucători s-au prezentat ieri la primul antrenament al grupării Rapid Suceava din anul 2015. Clasați pe locul secund în ierarhia Seriei I la finalul sezonului de toamnă, „alb-vișiniii” s-au despărțit în intersezon de internaționalul de juniori Andrei Cerlincă, ce a acceptat oferta grupării de primul eșalon Rapid București, și de golgheterul Marius Matei, jucător care a ales să-și continue cariera la FC Voluntari.

„Rezultatele bune din tur ne obligă să menținem aceeași linie și în retur. Obiectivul nostru rămâne calificarea în play-off, însă pentru a izbuti acest lucru este obligatoriu să reușim să-i înlocuim cu succes pe Matei și Cerlincă. Mă bucur că toți jucătorii au revenit sănătoși din vacanța de iarnă și sper să nu apară evenimente nedorite după perioada de pregătire care urmează”, a declarat antrenorul principal Bogdan Tudoreanu.

Sucevenii îl vor testa în perioada imediat următoare pe mijlocașul în vârstă de 20 de ani Dorel Grecu, de la FC Cisnădie.  

După o săptămână de reacomodare la efort care se va derula în localitate, perioadă în care se va efectua și vizita medicală, „alb-vișiniii” vor pleca luni într-un stagiu de pregătire centralizată de 10 zile la Pensiunea Bella Vista din Poiana Negri, acolo unde beneficiază de condiții de antrenament și recuperare dintre cele mai bune.

Programul de pregătire din intersezon al sucevenilor a fost completat până în acest moment și cu patru meciuri amicale: cu Bucovina Pojorâta, pe 25 ianuarie, la Vatra Dornei, și pe 28 ianuarie, la Pojorâta, și cu FCM Dorohoi, pe 14 februarie, la Suceava, și pe 21 februarie, în deplasare.

Campionatul Ligii a II-a se va relua pe data de 28 februarie, Rapid urmând să evolueze pe terenul formației Unirea Slobozia.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
 

Marius ANGHEL 13 Jan. 2015, 15:36 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă