Rapidiștii au intrat în vacanță după un meci amical la Preutești

Mihai Andries 11 Jun. 2014, 12:27 Pregătiri, amicale
Rapidiștii au intrat în vacanță** după un meci amical la Preutești

La două zile după sezonul încheiat în Liga a II-a cu o victorie pe Areni, reprezentanta județului Suceava în eșalonul doi, Rapid CFR Suceava a intrat în vacanță după un meci amical la Preutești. Echipa pregătită de Bogdan Tudoreanu a fost invitată de oficialitățile comunei Preutești să joace un meci amical în compania echipei locale Șomuzul, formație ce a fost la un pas să câștige Liga a IV-a de fotbal, dar în final a terminat pe poziția a doua, după Bradul Putna.

Din lotul rapidiștilor au lipsit doar Semeghin și Negru, tehnicianul sucevean introducând în teren toți jucătorii pe care i-a avut la dispoziție. Deși rezultatul nu a contat, fiind un meci demonstrativ, Rapid CFR Suceava s-a impus în final cu scorul de 4-1, după trei reușite ale lui Ionuț Boghiu și un gol al lui Vornicu.

„Am fost invitați de cei din Preutești la sărbătoarea comunei și nu i-am putut refuza, mai ales că era o sărbătoare și oricum am terminat sezonul. A fost un meci relaxant, de vacanță, în care am folosit toți jucătorii din lot, inclusiv cei ce au jucat mai puțin în campionat. De astăzi vom intra în vacanță până cel puțin pe 1 iulie, perioadă în care încercăm să ne întărim lotul cu 3- 4 jucători de valoare, pentru a nu repeta sezonul destul de modest din acest an”, a declarat antrenorul Bogdan Tudoreanu.

Tehnicianul sucevean a mai adăugat că oficialii echipei așteaptă data de 14 iunie, când la Brașov va avea loc o întâlnire a reprezentanților Ligii a II-a, la care cu siguranță se va stabili data începerii noului sezon, cel mai probabil aceasta fiind pe 15 august.

Sursa: Monitorul de Suceava

Mihai Andries 11 Jun. 2014, 12:27 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă