Rapidiștii au intrat în febra meciurilor oficiale

Marius ANGHEL 23 Aug. 2014, 11:49 Pregătiri, amicale
Rapidiștii au intrat în febra meciurilor oficiale

Rapidul a intrat în linie dreaptă cu pregătirile pentru noul sezon. Pentru sâmbătă, „alb-vișiniii” aveau antamat un meci amical în compania Bucovinei Rădăuți, însă antrenorul Bogdan Tudoreanu a decis să anuleze partida de teama accidentărilor și din cauza programului încărcat. Săptămâna viitoare sucevenii au programate primele două meciuri oficiale ale sezonului 2014-2015, marți în Cupa României, la Miroslava, și sâmbătă, tot în deplasare, cu Farul Constanța, în prima etapă a Ligii a II-a.

Antrenorul Bogdan Tudoreanu a declarat: „Începem sezonul oficial abrupt, cu două jocuri în deplasare în decurs de doar trei zile. Ne-am propus un parcurs cât mai lung în Cupă, la fel de important fiind să pășim cu dreptul în campionat. Consider că am făcut câteva achiziții bune în intersezon, echipa s-a întărit față de anul trecut, însă trebuie să fim atenți și să tratăm cu maximă seriozitate fiecare partidă. Singurul loc unde am rămas descoperiți este la nivelul jucătorilor sub 21 de ani, dar sper ca totuși să rezolvăm în cel mai scurt timp și această problemă”.

Pentru a-și ține fotbaliștii în priză, tehnicianul sucevean a decis să nu le acorde nicio zi liberă în acest weekend. Vestea bună este că Sumanariu a revenit la antrenamente, însă Marinkovic, care a suferit o întindere musculară chiar la ultima fază a amicalului  cu Cetatea Târgu Neamț, de săptămâna trecută, va rata în mod sigur meciul de marți, din Cupa României. Nici fundașul central Claudiu Velescu nu va evolua în partida cu Știința Miroslava, acesta mai având de efectuat o etapă de suspendare pentru un cartonaș roșu încasat în penultimul meci din sezonul precedent.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 23 Aug. 2014, 11:49 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă