Rapidiștii au arătat poftă de joc cu LPS Suceava. 11 goluri s-au înscris în meciul-test

Marius ANGHEL 04 Feb. 2016, 15:17 Pregătiri, amicale

Gruparea Rapid Suceava a susținut miercuri un meci-test în compania juniorilor B de la Liceul cu Program Sportiv Suceava, antrenați de Aurel Constantin, care evoluează în Liga Elitelor. Partida disputată pe stadionul sintetic din cartierul George Enescu a fost deosebit de spectaculoasă și bogată în faze la poartă, încheindu-se cu scorul de 9-2 în favoarea echipei pregătite de Costel Ilie. Golurile învingătorilor au fost marcate de Tudorache (2), E. Sandu (2), I. Plămadă (2), Apostol, Ihnatiuc și Dănilă, rapidiștii irosind și o lovitură de pedeapsă, prin Bîgu. Pentru LPS au punctat Duceac și Tironeac, pe finalul întâlnirii.

Cu prilejul acestui joc de pregătire au debutat în tricoul grupării sucevene de Liga a II-a portarul Denis Cojocariu (17 ani), care a evoluat în turul campionatului pentru formația de Liga a IV-a Șomuzul Preutești, și mijlocașii Eduard Julei (21 ani), de la Bucovina Rădăuți, și Marius Ihnatiuc (19 ani), de la Cetatea Târgu Neamț.

Rapid a început meciul în formula: Hînțescu – D. Bălan, Velescu, G. Ciobanu, Semeghin – Jitariuc, Sfrijan, Apostol, Ed. Sandu – Aeroaiei, Tudorache. În repriza secundă, „alb-vișiniii” au jucat în formula Hînțescu – Mihai, Aeroaiei, Mateciuc, Bîgu – Ihnatiuc, Apostol, Dănilă, Julei – Gheorghiciuc, I. Plămadă. Au mai intrat Păvăluc și Cojocariu.

Fundașul Sorin Ciobanu e așteptat să revină la Suceava

Din cauza accidentărilor n-au putut fi folosiți portarul Toma Niga, fundașul Cătălin Tăutianu, mijlocașul Bogdan Botezatu, atacantul Tudor Galan, ultimii doi aflându-se în probe de joc la Rapid, precum și atacantul Mircea Negru.

„A fost un meci bun de pregătire, însă important este să ne completăm posturile deficitare cât mai repede. Așteptăm să revină cât mai grabnic la antrenamente și fundașul Sorin Ciobanu, întrucât se află sub contract cu noi”, a declarat antrenorul principal al Rapidului, Costel Ilie.

Următorul meci amical al sucevenilor va avea loc sâmbătă, în deplasare, cu Ceahlăul Piatra Neamț. Până la startul sezonului oficial, programat pe data de 27 februarie, Rapid mai are antamate jocuri-test împotriva formațiilor Bucovina Pojorâta, pe 9 și 19 februarie, și SC Bacău, pe 16 februarie.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
Foto: FB Gazeta SV

Marius ANGHEL 04 Feb. 2016, 15:17 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă