Rapid și Sporting își măsoară forțele pe Areni

Marius ANGHEL 17 May. 2013, 16:24 Pregătiri, amicale
Rapid și Sporting** își măsoară forțele pe Areni

Stadionul Areni va găzdui sâmbătă, cu începere de la ora 10.00, un atractiv meci amical între grupările sucevene Rapid și Sporting, acestea neavând programate jocuri oficiale în acest week-end. Partida va constitui o bună verificare pentru ambele formații, care nu sunt lipsite de emoții pe acest final de sezon.

Rapidiștii se vor confrunta în runda viitoare cu Săgeata Năvodari pe teren propriu, într-un meci care poate fi hotărâtor pentru viitorul lor în eșalonul al doilea. Gruparea de Liga a III-a Sporting va evolua pe data de 24 mai în deplasare cu Ceahlăul II Piatra Neamț, alb-verzii având nevoie de un rezultat pozitiv în acest joc pentru a scăpa definitiv de grijile retrogradării.

„În mod cert va fi un meci util de pregătire pentru ambele formații. Va fi un bun prilej pentru antrenori pentru a face ultimele reglaje acum, când au mai rămas puține meciuri până la sfârșitul sezonului oficial. Sperăm că atât noi cât și Sporting vom încheia ediția de campionat 2012-2013 cu bine”, a declarat organizatorul de competiții al Rapidului, Neculai Grosu.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
 

Marius ANGHEL 17 May. 2013, 16:24 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă