Rapid și Pojorâta au încheiat nedecis ultimul meci de pregătire din intersezon

Marius ANGHEL 22 Feb. 2016, 14:01 Pregătiri, amicale
Rapid și Pojorâta** au încheiat nedecis ultimul meci de pregătire din intersezon

Reprezentantele județului Suceava în eșalonul al doilea, Rapid și Bucovina Pojorâta, s-au întâlnit, vineri, într-un meci amical la Rădăuți. Jocul a fost deosebit de echilibrat și s-a încheiat cu un scor echitabil, 1-1.

Debutul întâlnirii a aparținut formației pregătite de Dănuț Mândrilă, Bogdan Grosu și Mihăiță Szekely, care a deschis scorul încă din minutul 4 prin Coman, cu un șut plasat din mijlocul suprafeței de pedeapsă. Rapidiștii au restabilit egalitatea până la pauză, prin Aeroaiei, din centrarea lui Semeghin.

Partida a constituit un ultim joc de pregătire pentru ambele formații, în condițiile în care campionatul Ligii a 2-a se va relua sâmbătă, 27 februarie.

Rapid a început meciul în formula: Hînțescu – Bălan, Aeroaiei, Velescu, Semeghin – Jitariuc, Dănilă, Apostol, Golofca – I. Plămadă, Tudorache. Au mai intrat Niga, Alecsandru, Bîgu, Vornicu, Gheorghiciuc, Luțac, Galan, Păvăluc și Nechifor. Antrenorii Costel Ilie, Mihai Guriță și Laurențiu Andrieș nu au putut conta pe serviciile jucătorilor Negru, D. Ciobanu, Sfrijan, E. Sandu și Tăutianu din cauza accidentărilor, în vreme ce Mateciuc și Mihai au fost învoiți pentru a-și rezolva unele probleme școlare.

Bucovina Pojorâta a evoluat în alcătuirea: Pop – Cristescu, Răuță, Moisii, Jarda – Buhăceanu, Stănescu, Jugaru, Juncanariu – Al. Marin, Coman. Au mai intrat Puianu, Vitu, Acostăchioae, Pâslaru și Târtârău. Jucătorii Căinari, Nuțescu și Martin n-au putut fi utilizați în acest meci din considerente medicale.

Rapid și Bucovina s-au mai întâlnit într-un meci amical în urmă cu 10 zile, confruntarea care a avut loc pe terenul sintetic al Liceului cu Program Sportiv din cartierul George Enescu încheindu-se victoria la limită a „alb-vișiniilor”. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Tudorache la finalul primei reprize, după ce, în prealabil, Căinari ratase o lovitură de pedeapsă.

Atât Rapid, cât și Bucovina vor începe sezonul oficial de primăvară pe teren propriu. Sucevenii vor primi vizita formației ACS Berceni, în vreme ce gruparea din Pojorâta se va duela cu CS Balotești.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 22 Feb. 2016, 14:01 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă