Rapid s-a impus la limită în confruntarea cu Bucovina Pojorâta

Marius ANGHEL 14 Aug. 2014, 13:42 Pregătiri, amicale
Rapid s-a impus la limită în confruntarea cu Bucovina Pojorâta

Stadionul Areni a găzduit ieri după-amiază un meci amical între grupările sucevene Rapid și Bucovina Pojorâta, aflate pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru noul sezon. Scorul final a fost 2-1 în favoarea grupării de Liga a II-a, după un meci foarte echilibrat, în care echipa antrenată de Dănuț Mândrilă s-a ridicat în multe momente ale jocului la înălțimea adversarului.

Chiar oaspeții au fost cei care au deschis scorul în minutul 10, prin Buhăcianu, în urma unei faze de contraatac care a surprins apărarea „alb-vișiniilor”. Imediat, Cerlincă a trecut pe lângă egalare, însă șutul său din lovitură liberă a izbit stâlpul drept al porții apărate de Turiță. 1-1 avea să se facă însă în minutul 22, când noua achiziție a Rapidului, Apostol, a înscris cu un „trasor” de la 25 de metri. Până la pauză scorul a devenit 2-1, după ce un alt nou venit pe Areni, Matei, a punctat cu o lovitură precisă de cap, din centrarea lui Golofca.

Repriza secundă a fost mai puțin spectaculoasă decât prima, fiind de reținut doar ratările, câte două la fiecare poartă, semnate de Golofca, Matei, Ioniță și Rus.

Rapid a început meciul în formula Rohețki – Bălan, Velescu, Plecanciuc, Bâgu – Cerlincă, Burcea, Apostol, Golofca – Negru, Matei. În repriza secundă, sucevenii au jucat în alcătuirea Pascal – Bălan, Ferariu, Sava, Burcea – Cerlincă, Apostol, Stănescu, Gheorghiciuc – Marinkovic, Matei. Antrenor: Bogdan Tudoreanu.

Bucovina Pojorâta a evoluat în formula Turiță – Kuruc, Prundean, Patca, Duțică – Ioniță, Vârlan – Pădurariu, Buhăcianu, Cherariu – Rus. Pe parcursul întâlnirii au mai intrat Mureșan, Tivodari, Balatici, A. Răzlog, Iuga, Cuciurean, Platon, Canișag, Puianu, Balan și Bolfă. Antrenor: Dănuț Mândrilă.

Sâmbătă, de la ora 11.00, pe Areni, Rapid va întâlni într-un nou meci amical formația Cetatea Târgu Neamț.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
 

Marius ANGHEL 14 Aug. 2014, 13:42 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă