Rapid s-a impus la limită în amicalul cu Aerostar

28 Jul. 2012, 16:41 Pregătiri, amicale

Pe o căldură insuportabilă, Rapid a dispus ieri, pe stadionul Areni, cu scorul de 2-1 de gruparea de Liga a III-a Aerostar Bacău, în cel de-al treilea meci de pregătire din intersezon. Meciul n-a fost deloc un galop de sănătate pentru fotbaliștii antrenați de Ovidiu Murariu, care au avut în față o echipă arțăgoasă, bine așezată în teren de fostul fundaș al Vasluiului, Ștefan Apostol.

Cu o formulă de start foarte apropiată de cea standard, „ceferiștii” au evoluat mult mai bine în prima repriză, pe care au încheiat-o în avantaj grație golului marcat de Șuleru în minutul 39, bine servit în fața porții de Negru. Același Negru a majorat diferența în favoarea gazdelor în startul părții secunde, după ce a transformat un penalti obținut de Fl. Plămadă. Apoi, pe fondul schimbărilor efectuate de Ovidiu Murariu, care a trimis în teren o serie de fotbaliști foarte tineri, jocul a devenit mult mai echilibrat, astfel că băcăuanii și-au putut crea câteva bune ocazii de a înscrie. La una dintre aceste incursiuni, Patrichi a stabilit scorul final, 2-1 în favoarea Rapidului.

Rapid a evoluat în alcătuirea: Pascal – Bălan, Fl. Plămadă, Velescu, Semeghin – I. Plămadă, Duman, Stănescu, Arotăriței – Șuleru, Negru. Pe parcursul meciului au mai intrat Golofca, Movileanu, Sava, Hrimiuc, P. Bosancu, Moldovan, Costan, Luțac, Nastasiu, Rotari și Sabie.

GALERIE FOTO de la amical

Murariu: „O victorie de moral”

Ovidiu Murariu s-a declarat multumit de jocul prestat de Rapid in primele 60 de minute ale amicalului de cu Aerostar, victoria obtinuta in fata echipei bacauane avand menirea de a ridica moralul elevilor sai.

„Avem o serie de amicale in aceasta perioada care ne scoate in evidenta nivelul de pregatire la care ne aflam. A fost un joc bun contra celor de la Aerostar, incheiat cu o victorie, iar acest lucru este important in primul rand pentru moralul echipei. In primele 60 de minute, am folosit un prim 11 care s-a vazut ca a avut momente bune de joc, materializate prin cele doua goluri marcate. Pe final, am folosit o serie de jucatori tineri care vor sa ajunga viitori fotbalisti si asta s-a vazut. Una peste alta, chiar daca si canicula cred ca si-a pus amprenta asupra jocului, putem sa ne declaram multumiti de cele intamplate in teren”, a spus antrenorul Ovidiu Murariu pentru Gazeta de Suceava.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Foto: Gazeta de Suceava

28 Jul. 2012, 16:41 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă