Rapid nu mai joacă revanșa cu Bistrița, dar are test cu Ceahlăul!

Marius ANGHEL 11 Feb. 2014, 13:22 Pregătiri, amicale
Rapid nu mai joacă revanșa cu Bistrița, dar are test cu Ceahlăul!

După ce a jucat săptămâna trecută cu Gloria Bistrița și Kosarom Pașcani, în deplasare, gruparea de Liga a II-a Rapid va disputa mâine primul meci din 2014 în fața propriilor suporteri. Partida revanșă cu Kosarom Pașcani va începe la ora 13.00 și va avea loc la baza de pregătire a concitadinei Sporting, situată în Sfântu Ilie.

„Inițial, am vrut să jucăm pe Areni, însă odată cu încălzirea bruscă a vremii suprafața de joc s-a dezghețat, așa că nu are rost să compromitem gazonul doar pentru un simplu meci amical”, a declarat antrenorul Bogdan Tudoreanu.

Din acest motiv, a picat și jocul test cu Gloria Bistrița, care ar fi trebuit să aibă loc pe Areni, în ziua de vineri. Ardelenii și-au arătat disponibilitatea să vină până la Suceava numai în condițiile în care ar fi beneficiat de o suprafață de joc decentă, ceea ce nu e cazul în acest moment.

Totuși, alb-vișiniii vor avea parte de un adversar de calibru la sfârșitul acestei săptămâni, urmând să-și măsoare forțele sâmbătă, în deplasare, cu gruparea de prima ligă Ceahlăul Piatra Neamț.

În continuarea programului de pregătire din intersezon, sucevenii au programate două meciuri test cu Bucovina Pojorâta, în zilele de 16 și 19 februarie, urmând ca pe 22 februarie, Rapidul să joace la Câmpulung Moldovenesc cu liderul la zi al Seriei I a Ligii a III-a, FCM Dorohoi.

În intervalul 16-21 februarie sucevenii au în plan și efectuarea unui cantonament montan de la Poiana Negri, reluarea campionatului eșalonului secund urmând să se producă pe 1 martie.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 11 Feb. 2014, 13:22 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă