Rapid, înfrângere la Pașcani! „Sper ca rezultatul să fie un semnal de alarmă pentru toată lumea”

22 Jul. 2012, 10:40 Pregătiri, amicale
Rapid, înfrângere la Pașcani!**

Rapid Suceava a inregistrat prima infrangere in meciurile de pregatire aceasta vara, dupa ce a fost invinsa ieri, cu scorul de 0-2, pe terenul divizionarei a treia CSM Pascani. Gazdele au deschis scorul la jumatate de ora de la fluierul de start, dupa o faza in care „ceferistii” au reclamat un usor fault in atac, si si-au dublat avantajul cu zece minute inainte de final, printr-un gol marcat dintr-o lovitura libera. De partea cealalta, rapidistii si-au creat cateva bune ocazii de marca prin Arotaritei, Balan si Golofca, dar suturile acestora fie nu au nimerit tinta, fie au fost blocate de goalkeeperul Mihai Luca.

Rapid Suceava a inceput intalnirea in urmatoarea formula de joc: Pascal – Balan, Fl. Plamada, Velescu, Semeghin – Golofca, Stanescu, Duman, Arotaritei – Negru, I. Plamada. In repriza secunda au mai intrat: Preda, Bosancu, Sava, Hrimiuc, Suleru, Moldovan si juniorii Costan, Rotari, Lutac, Vornicu si Nastasiu.

„A fost un joc util, in care am putut pune la punct multe aspecte legate de disciplina si de atitudinea in joc, dar si un meci care ne-a scos in evidenta carentele pe care trebuie sa le indepartam cat mai repede din jocul nostru. Sper ca acest rezultat sa fie un semnal de alarma pentru toata lumea din fotbalul sucevean. Este clar ca Liga a 2-a va fi cu totul altceva pentru multi dintre jucatorii cu care s-a reusit promovarea”, a declarat antrenorul Ovidiu Murariu.

In urmatorul amical, Rapid va infrunta miercuri dimineata, pe stadionul Areni, formatia FCM Dorohoi.

Text și foto: Gazeta de Suceava

22 Jul. 2012, 10:40 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă