Rapid CFR, victorie cu 3-1 la Șomuz Fălticeni

Marius ANGHEL 11 Aug. 2013, 21:12 Pregătiri, amicale
Rapid CFR,** victorie cu 3-1 la Șomuz Fălticeni

Rapid Suceava a reusit a treia victorie din tot atatea meciuri amicale disputate de la startul pregatirilor de vara. Echipa „ceferista” s-a impus sâmbătă, cu scorul de 3-1, in partida disputata pe stadionul Tineretului, in compania gruparii Somuz Falticeni.

Formatia lui Marin Barbu a deschis scorul in minutul 35, prin Ionesi, care a inscris cu o lovitura de cap peste portarul falticenenilor pentru 1-0 la pauza. Gazdele au restabilit egalitatea la un sfert de ora de la reluare, cand N. Ailenei a inscris dupa o lovitura libera. Finalul a apartinut insa rapidistilor. Cainari i-a readus pe oaspeti in avantaj cu o executie din interiorul careului, iar Cristescu a consfintit victoria „ceferistilor” dupa o cursa pe partea dreapta, finalizata cu un sut la coltul scurt.

Rapid Suceava a inceput meciul de ieri in urmatoarea formula de joc: Pascal – Cristescu, Ferariu, Nastasiu, Bagu – Cerlinca, Velescu, Stanescu, Golofca – Cainari, Ionesi. Au mai evoluat: Sava, Fedorovici, Simionescu, Apetri, Stoian si Lutac.

Dupa amicalul de azi, rapidistii au decis sa renunte la ieseanul Claudiu Simionescu.

In urmatorul joc amical, Rapid va evolua miercuri pe terenul echipei FC Pojorata.

Sursa: Gazeta de Suceava
Foto: cronicadefalticeni.com

Marius ANGHEL 11 Aug. 2013, 21:12 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă