Rapid CFR Suceava revine de azi la antrenamente

Marius ANGHEL 20 Jan. 2014, 13:35 Pregătiri, amicale
Rapid CFR Suceava** revine de azi la antrenamente

Vacanța s-a terminat și pentru Rapid CFR Suceava, astăzi, de la ora 13.00, fiind programată reunirea lotului la stadionul Areni. De la primul antrenament din acest an vor lipsi trei jucători, mai exact Florin Plămadă, fotbalist ce s-a întors la FC Botoșani, echipă de la care era împrumutat, fundașul Daniel Cristescu, ce a terminat contractul cu gruparea suceveană și a plecat la Fortuna Poiana Câmpina, dar și Daniel Bălan, sportiv ce s-a înțeles cu FC Universitatea Craiova.

La reunirea Rapidului vor fi prezenți și șase jucători de la Sporting Suceava, pe parcurs existând șanse să ajungă și alți fotbaliști în încercarea de a acoperi posturile deficitare. Tot azi va avea loc o întâlnire a primarului Ion Lungu cu oficialii celor două echipe sucevene, Rapid CFR Suceava și Sporting Suceava.

Antrenorul ceferiștilor, Bogdan Tudoreanu, a declarat: „În afara celor trei fotbaliști ce au plecat în această pauză, în mod normal toți ceilalți jucători ar trebui să fie prezenți la reunire. Vor veni și vreo șase jucători de la Sporting, pe care urmează să-i vedem la antrenamente și meciuri de pregătire, din care vom vedea câți vor rămâne. Așteptăm deciziile ce se vor lua după întâlnirea dintre oficialii celor două cluburi și primarul Ion Lungu, pentru a ne putea face un program exact de pregătire. Vom vedea dacă ne permitem un cantonament sau dacă vom fi nevoiți să ne modificăm programul pe care l-am creionat deja”.

Tehnicianul sucevenilor a mai adăugat că astăzi va avea loc și o ședință a oficialilor clubului cu jucătorii și antrenorii, în urma căreia se va afla exact ce sprijin va avea echipa și în același timp dacă mai sunt fotbaliști ce vor să plece sau au alte pretenții.

În același timp, pe parcursul perioadei de pregătire, rapidiștii intenționează să mai aducă jucători cu care să acopere locurile libere lăsate de plecările din această perioadă, dar asta numai în limita posibilităților.

Sursa: Monitorul de Suceava

Marius ANGHEL 20 Jan. 2014, 13:35 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă