Rapid CFR Suceava a încheiat seria meciurilor de pregătire cu o remiză

Marius ANGHEL 26 Aug. 2013, 12:08 Pregătiri, amicale
Rapid CFR Suceava** a încheiat seria meciurilor de pregătire cu o remiză

Aflată în perioada de pregătire precompetițională, echipa de fotbal Rapid CFR Suceava a încheiat seria meciurilor test cu o remiză, scor 1 – 1 în fața echipei CSM Kosarom Pașcani. Partida disputată vineri seară pe stadionul Areni a început într-un ritm destul de alert, cu o formație oaspete mult mai incisivă, ce l-a pus la muncă pe portarul Pascal în două rânduri, după șuturi periculoase pe spațiul porții, unul fiind scos de sub transversală.

La o nouă acțiune periculoasă a echipei din Pașcani, un atacant al oaspeților scapă pe partea dreaptă, intră în careu și este faultat de portarul Pascal, tocmai când încerca să-l dribleze pe acesta. Pășcănenii execută foarte bine lovitura de la 11 metri și preiau conducerea, scor 0 – 1. Până la pauză, sucevenii încearcă egalarea, dar fără succes în fața unei defensive bine organizate a unei echipe ce are în componență mulți jucători din Suceava sau care au jucat aici.

Ca și în prima parte, începutul reprizei secunde a aparținut oaspeților, care au ratat singuri cu portarul sucevean, după o incursiune în viteză pe partea dreaptă, o pasă excelentă în careu și un șut cu latul puțin pe lângă poarta Rapidului. Sucevenii au început să amenințe mai mult poarta celor din Pașcani și Negru a fost la un pas de egalare, după o centrare bună a lui Semeghin și o lovitură de cap de la marginea careului mic, mingea trecând foarte puțin pe lângă bară. A urmat mai apoi un șut pe colțul lung al lui Apetrei, ocazie ce a prevestit și egalarea pe tabelă. Introdus din nou în teren pe finalul jocului, Bălan a centrat excelent de pe stânga și Sumanariu a trimis excelent cu capul din careu, mingea intrând în poartă pe lângă bara din stânga portarului advers, scor final 1 – 1.

VEZI o GALERIE FOTO și VIDEO de la amical

Rapid CFR Suceava a început partida cu CSM Kosarom Pașcani în formula: Pascal, Bălan, Florin Plămadă, Ferariu, Semeghin, Golofca, Velescu, Căinari, Cerlincă, Negru și Ionesi, în teren intrând ulterior Sumanariu, Artenie, Sava, Stănescu, Luțac, Chiriac, Apetrei, Cristescu și Năstăsiu. Frații Plămadă au revenit acasă de la Botoșani sub formă de împrumut, în teren evoluând doar Florin, deoarece Ionuț Plămadă a fost indisponibil din cauza unei întinderi.

Sursa: Monitorul de Suceava
 

Marius ANGHEL 26 Aug. 2013, 12:08 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă