Rapid CFR Suceava a câștigat la scor de tenis amicalul cu juniorii de la LPS. Costel Ilie încă nu s-a edificat asupra jucătorilor aflați în probe

Marius ANGHEL 01 Feb. 2016, 14:09 Pregătiri, amicale

Rapid CFR Suceava a disputat sâmbătă, de la ora 11.00, un nou meci de pregătire pe terenul sintetic de la Liceul cu Program Sportiv din Suceava în compania unei echipe de juniori de la liceul sucevean, pregătită de antrenorii Ovidiu Murariu și Marius Lup. Pe un teren mult mai bun față de meciul cu Brăila, când apa și gheața le-au dat bătăi de cap jucătorilor, jocul a fost destul de alert, cu multe ocazii de gol, mai ales la poarta juniorilor, rapidiștii impunându-se în final cu 6-0.

Până la pauză, rapidiștii au fructificat trei dintre ocaziile create, două prin Tudorache și unul prin Apostol, scorul la pauză fiind 3-0 pentru Rapid CFR. În partea a doua, tehnicianul Costel Ilie a schimbat aproape în totalitate echipa, în teren intrând și jucătorii foarte tineri, dar și cei doi veniți în probe de la Bucovina Rădăuți, suceveanul Ionuț Plămadă și Eduard Julei. În partea a doua a jocului, rapidiștii au mai reușit alte trei goluri prin Galan, Julei și Ionuț Plămadă, având și o lovitură de la 11 metri la care juniorul Păvăluc a trimis mingea în bară.    

„A fost un antrenament bun, în care m-a interesat mai mult partea aerobă. Juniori de la LPS Suceava au dat o replică destul de bună, deși nu a fost un test edificator pentru jucătorii pe care-i avem în probe. Cred că pentru ei meciurile cu Ceahlăul și Pojorâta vor fi decisive și în același timp pentru mine vor fi utile pentru a-mi forma o opinie în ce-i privește. Așa cum am mai declarat, aprobarea bugetului de la primărie aduce o stare de liniște în cadrul echipei, dar totodată trebuie să fim conștienți că trebuie să facem performanță pentru a mulțumi pe toată lumea. Sperăm ca-n cel mai scurt timp să se rezolve și problemele rămase. Conducerea face eforturi foarte mari pentru a mai aduce câțiva jucători de care avem mare nevoie pe anumite posturi”, a declarat la finalul meciului antrenorul echipei Rapid CFR Suceava, Costel Ilie.

Rapid CFR Suceava a evoluat în prima parte a meciului cu un prim 11 format din Hânțescu, Bălan, Velescu, Ciobanu, Semeghin, Apostol, Sfrijan, Gheorghiciuc, Aeroaiei, Jitariuc și Tudorache, iar în partea a doua cu Hânțescu în poartă, I. Mihai, Tăuteanu, Mateiciuc, Păvăluc, Bîgu, Dănilă, Sandu, I. Plămadă, Julei și Galan. Din lotul sucevean au lipsit trei jucători accidentați în amicalul cu Brăila, portarul Niga și jucătorii Botezatu și Negru.

Miercuri, într-un nou meci test, rapidiștii vor juca din nou pe terenul de la LPS Suceava în compania unei selecționate a liceului.

Text: Monitorul de Suceava
Foto: Gazeta SV

Marius ANGHEL 01 Feb. 2016, 14:09 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă