Rapid CFR s-a impus cu 11-1 în ultimul amical. Tudoreanu e în general mulțumit

Marius ANGHEL 10 Aug. 2015, 14:29 Pregătiri, amicale
Rapid CFR s-a impus cu 11-1 în ultimul amical.** Tudoreanu e în general mulțumit

Aflată în cantonament la Poiana Negri, echipa de fotbal Rapid CFR Suceava a disputat în weekend al patrulea meci test, de această dată în compania formației antrenate de Relu Buliga, Bucovina II Ciocănești Pojorâta. Partida ce a avut loc pe stadionul din Vatra Dornei a fost câștigată fără probleme de elevii lui Bogdan Tudoreanu cu scorul de 11-1, nu mai puțin de șapte rapidiști trecându-și numele pe lista marcatorilor, la pauză Rapidul conducând cu scorul de 3-1. Astfel, Edi Sandu, Jitariuc, Apostol și Enciuc au marcat câte două goluri fiecare, iar Gheorghiciuc, Onciuc și Negru au marcat câte o dată.

„Aveam cinci zile în care am insistat pe pregătirea fizică și de aceea am vrut să facem un meci între noi, dar cei de la Ciocănești au venit cu propunerea de a face un meci de pregătire. În general sunt mulțumit de cum s-au comportat majoritatea jucătorilor veniți în această vară, dar cel mai bine se va vedea la următoarele partide, când vom întâlni adversari mult mai puternici”, a explicat antrenorul Bogdan Tudoreanu.

Marți după-masă, echipa suceveană se va întoarce din cantonament, iar joi, de la ora 11:00, are programat un amical cu SC Bacău pe stadionul Areni, urmând ca sâmbătă să facă o partidă pe terenul celeilalte echipe din județ ce va evolua în eșalonul doi, Bucovina Pojorâta.

Sursa: Monitorul de Suceava

Marius ANGHEL 10 Aug. 2015, 14:29 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă