Rapid a pierdut și amicalul cu Săgeata!

Marius ANGHEL 01 Feb. 2014, 14:45 Pregătiri, amicale
Rapid a pierdut și amicalul cu Săgeata!

Rapid București a pierdut, vineri, scor 1-2, cu Săgeata Năvodari, în cel de-al treilea meci amical din cadrul stadiului de pregătire din Antalya. Andrei Ciolacu (70) a redus din diferență pentru alb-vișinii, în timp ce prim-divizionara marcase prin Florin Achim (60) și Milos Deletic (70).

În minutul 20, portarul giuleștenilor, Drăghia, a apărat un penalty transformat de Viorel Dinu. În minut mai târziu, în 21, Bălan a fost schimbat cu Coman.

Tehnicianul Viorel Moldovan a început partida cu următoarea formulă de echipă: Drăghia – Voicu, Săndulescu, Iacob, N.Vasile – Martin, Negru, Herea, Doman – Bălan, Ciolacu

Săgeata a trimis în teren pe: Băican – Peteleu, Mera, Cr. Munteanu, V. Lupu – Muzac, Dulee (aflat in probe) – Fl. Achim, V. Dinu, Tigoianu – S. Chițu. După pauză, au mai fost folosiți: Panagopoulos – Borja, Deletic, Vezan, D. Lopes, I. Filip, Chiacu, Vieru și I. Iordache.

Până acum, Rapid a pierdut cu 0-4 cu Ferencvaros Budapesta și 1-2 cu Săgeata Năvodari și a remizat 0-0 cu Hoffenheim II.

Următorul meci amical al giuleștenilor va avea loc la 6 februarie, împotriva echipei a doua a clubului german SC Freiburg.

Marius ANGHEL 01 Feb. 2014, 14:45 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă