Rapid a întors scorul și a câștigat amicalul cu Dunărea Galați

Marius ANGHEL 14 Feb. 2013, 14:05 Pregătiri, amicale
Rapid a întors scorul și a câștigat** amicalul cu Dunărea Galați

Formațiile de Liga a II-a Rapid Suceava și Dunărea Galați s-au întâlnit ieri într-un meci de pregătire la Câmpulung Moldovenesc. Sucevenii s-au impus la final cu scorul de 2-1, după ce la pauză tabela de marcaj indica egalitate, 0-0.

La capătul unei prime reprize albe, în care Chișu și I. Plămadă au irosit cele mai bune ocazii de gol ale „ceferiștilor”, gălățenii au deschis scorul în debutul părții secunde prin Enache. Avantajul dunărenilor n-a durat mult, pentru că Arotăriței a restabilit rapid egalitatea, cu o reluare simplă, din 6 metri, în urma unei faze la care au mai contribuit Semeghin și Homneac. Golul victoriei Rapidului a fost marcat de noul venit Călugăru, al cărui șut din lovitură liberă a fost deviat nefericit în propria poartă de Radu, unul dintre apărătorii Dunării.

„A fost un joc bun de antrenament, în care m-a interesat în primul rând să mă conving de potențialul noilor veniți. Puteam să ne impunem chiar și mai clar, numai că Homneac și I. Plămadă au ratat ocazii clare de gol în repriza secundă”, a declarat antrenorul principal al alb-vișiniilor, Ovidiu Murariu.

Rapid a evoluat în alcătuirea Zăvoi – Doboș (55 Bălan), Morariu (60 Arotăriței), Sava, Semeghin – Chișu (60 Sumanariu), Găldean (60 Velescu), Nuțescu (60 Căinari), Zereș (60 Călugăru) – I. Plămadă (60 Negru), Caragea (60 Homneac).

Următorul joc de pregătire al „ceferiștilor” va avea loc sâmbătă, cel mai probabil pe Areni, în compania grupării de Liga a III-a Kosarom Pașcani.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
 

Marius ANGHEL 14 Feb. 2013, 14:05 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă