Rapid, a doua înfrângere în amicale. Sucevenii au pierdut cu o nou-promovată în Liga 3, chiar pe Areni

Marius ANGHEL 27 Jul. 2015, 15:06 Pregătiri, amicale
Rapid, a doua înfrângere în amicale.** Sucevenii au pierdut cu o nou-promovată în Liga 3, chiar pe Areni

Rapid CFR Suceava a susținut, sâmbătă, un meci test pe stadionul Areni, în compania nou-promovatei în eșalonul al treilea Inter Dorohoi. Surprinzător, victoria a revenit oaspeților, cu scorul de 1-0, unicul gol al întâlnirii fiind marcat în debutul reprizei secunde, ca urmare a unei erori defensive comise de Mihai.

Poate și din cauza caniculei de afară, partida a fost de un slab nivel fotbalistic. Antrenorii Bogdan Tudoreanu, Mihai Guriță și Laurențiu Andrieș au profitat de acest prilej și i-au aruncat în luptă pe toți cei șase juniori pe care i-au cooptat în lot în această vară, este vorba de portarul Toma Niga (LPS Suceava), fundașii Cătălin Tăutianu (LPS Suceava) și Ionuț Mihai (Dinamo Onești) și mijlocașii Lucian Jitariuc (LPS Suceava), Alexandru Dănilă (Vicov) și Constantin Aeroaiei (Vicov).

„Se vede că mai avem de muncă, dar este timp suficient până la începutul campionatului ca să punem la punct toate problemele. Sper ca până la plecarea în cantonament să reușim să aducem jucătorii de care avem nevoie pe posturile deficitare”, a declarat antrenorul Bogdan Tudoreanu.

Rapid Suceava a început meciul în alcătuirea: Niga – Bălan, Tăutianu, Ferariu, Semeghin – Onciu, Sfrijan – Vrabie, Apostol, Jitariuc – Sumanariu. Pe parcursul partidei au mai intrat Strugariu, Sava, Mihai, Dănilă, Aeroaiei, Gheorghiciuc, Negru și Plăcintă.

Până la sfârșitul lunii iulie fotbaliștii Rapidului vor continua să se antreneze în localitate, pe stadionul Areni. Timp de 10 zile, începând cu 3 august, sucevenii vor pleca într-un stagiu centralizat de pregătire la Poiana Negri. După revenirea de la munte, sucevenii mai au în program alte patru jocuri amicale: pe 13 august cu SC Bacău, pe Areni, pe 15 august cu Bucovina Pojorâta, în deplasare, pe 19 august cu Bucovina Pojorâta, pe teren propriu și pe 22 august în deplasare, cu SC Bacău. Startul ediției de campionat 2015-2016 va avea loc pe data de 29 august.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 27 Jul. 2015, 15:06 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă