Râmnicenii au făcut o nouă victimă, pe CSM Câmpina!

Marius ANGHEL 17 Feb. 2013, 10:53 Pregătiri, amicale

Sâmbătă, 14 februarie, CSM Râmnicu Sărat a disputat un nou meci de verificare. Adversara râmnicenilor a fost echipa ce evoluează în Liga a IV-a prahoveană, CSM Câmpina, formație antrenată de fostul fundaș al Petrolului Ploiești, al lui Dinamo și Poli Iași, Bogdan ONUȚ.

Partida a fost una disputată, mai ales la mijlocul terenului, un meci de dăruire. Râmnicenii au reușit să marcheze primii în minutul 27 prin Sergiu Ghițulescu, de la punctul cu var. Goalkeeper-ul gazdelor, Costel Toader, s-a făcut remarcat prin apărarea unei lovituri de la 11 metri, făcând astfel ca echipa antrenată de Dan Paveliuc să intre la cabine în avantaj, 1-0.

Imediat după reluare, Toader nu a reușit să mai apere o nouă lovitură de pedeapsă, în ciuda faptului că a fost foarte aproape de a respinge balonul. Cu toate acestea, buzoienii au reușit să-și adjudece victoria prin golul marcat în minutul 73 de noua achiziție, vârful Cosmin Butoi.

Antrenorul Dan Paveliuc a început partida în următoarea formulă: Toader – Răpițeanu, Popa, Frățilă, Ghițulescu – Bodoc, Teodorescu, Lazăr, Bogoș, Andrei – Nica. Pe parcursul meciului au mai evoluat: Alecu, Vlaicu, Tîrîlă, Butoi, Lungu, Andone și Florea.

Această partidă a fost a cincea disputată de râmniceni în acest stagiu de pregătire, reușind două rezultate de egalitate (cu ABC Stoicescu și ASC Bacău) și trei victorii (Conpet Cireșu, CSM Focșani și CSM Câmpina), aceștia reușind să marcheze 12 goluri și să primească 7.

Astăzi, băieții lui Paveliuc vor avea liber, urmând să reia antrenamentele luni, iar următoarea partidă amicală va fi miercuri, în cadrul Memorialului „Cornel Negoescu” ce va avea loc la Buzău și unde vor mai participa alături de Olimpia, Gloria Buzău, Unirea Slobozia și CSM Focșani.

Articol și foto de Iulian GRIGORAȘ

Marius ANGHEL 17 Feb. 2013, 10:53 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă