Rămas bun cu o „excursie” la Izoi

29 Jan. 2012, 11:34 Pregătiri, amicale
Rămas bun cu** o „excursie

Mâine, CS Vladimirescu își încheie cantonamentul de o săptămână la Moneasa, iar antrenorul Cristi Sculici a considerat că ultimul antrenament trebuie să fie unul special. Sâmbătă după-amiază, Georgiu et. comp. au alergat pe munte, până la cabana Izoi și înapoi, într-una dintre cele mai solicitante ședințe de pregătire de la Moneasa.

„În funcție de cum se vor simți jucătorii după această alergare, voi face și echipa pentru amicalul cu Pâncota. Cu siguranță, vor juca ultimii sosiți, Bota și Rada”, anunță antrenorul „roș-albaștrilor”, care, astăzi, i-a delegat toate atribuțiile „secundului” Cătălin Puia.

Mai întâi, Sculici a asistat la amicalul dintre Sebiș și UTA, prilej cu care l-a văzut și pe italianul Caldarola, care ar putea fi împrumutat de „textiliști” la Vladimirescu.

„E devreme să-mi fac o părere despre el, mai ales că nu a jucat foarte mult, dar îl avem în vederi”, spune tehnicianul divizioarei a treia.

Apoi, Cristi Sculici a dat o fugă până acasă, pentru a sărbători ziua băiatului, însă, spre seară, a revenit la Moneasa.

Duminică, CS Vladimirescu își oficializează revenirea acasă cu un amical în „fieful” liderului Ligii a 4-a Arad. Partida începe la ora 12, pe terenul din Pâncota.

sursa: Sport Arad

29 Jan. 2012, 11:34 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă