Răduț și Machado l-au învins pe Sardescu! Juventus a pierdut amicalul cu Steaua

18 Feb. 2012, 16:23 Pregătiri, amicale

Steaua a pregătit meciul retur cu Twente cu un amical contra celor de la Juventus București. Meciul a avut loc la baza de la Mogoșoaia pe un teren destul de greu de pe care zăpada nu a fost îndepărtată în totalitate.

Golurile au fost marcate de Răduț (28), care l-a învins pe Sardescu cu un șut de la 20 de metri, și Machado (29), care a îndeplinit o simplă formalitate după ce Florin Costea i-a pasat în careul mic.

Ilie Stan nu a folosit în primul 11 niciun titular din meciul de joi cu Twente. Au evoluat încă de la început: Stanca – Martinovic, Iliev, Lupu, Latovlevici – Bălan, Bourceanu, Răduț, Fl. Costea – Machado, M. Costea. Pe parcurs au mai intrat: Ciuculescu, Pârvulescu, Năstăsie și Dănănae.

Schumacher a început meciul cu: Sardescu – Amet, Bârsănel, Horea, A. Sava – Bănuță, Daia, Grigore, M. Nae – Buștea, Florică. Pe parcursul reprizei a doua, antrenorul Juventusului și-a trimis pe teren toți jucătorii pe care îi are disponibili.

„Când joci cu Steaua nu poți emite multe pretenții. A fost un meci în care ne-au dominat. Pentru mine a contat doar să am un antrenament foarte bun. Am vrut să le ofer jucătorilor un meci important, tare, contra unui adversar cu jucători foarte valoroși.”, a spus după meci antrenorul echipei din Colentina, Constantin Schumacher.

Miercuri, Constantin Schumacher vrea să dispute încă un amical, însă adversarul stabilit inițial nu poate ajunge la meci. În locul acestuia, oficialii Juventusului vor căuta un alt oponent. În afară de meciul de la jumătatea săptămânii viitoare, bucureștenii mai au sâmbătă un amical, pe sinteticul din colentina, contra Domneștiului.

Articol scris de Marius ANGHEL
Foto: Bogdan IORDACHE

18 Feb. 2012, 16:23 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă