Răchită n-a lăsat Snagovul să moară! Primul amical al ilfovenilor, adjudecat cu 7-0. „Aștept să se clarifice situația clubului și să mai vină jucători”

Marius ANGHEL 22 Jul. 2019, 13:05 Pregătiri, amicale

La doar trei zile după ce a dat start pregătirii noii ediții a Ligii 2, noul antrenor al Sportului Snagov, Valeriu Răchită, a ținut să-și testeze jucătorii aflați în lot printr-un meci amical. Astfel, sâmbătă, pe stadionul Voința din Ghermănești, ultima echipă din eșalonul secund care și-a reluat antrenamentele în această vară a întâlnit-o pe Viitorul Domnești, cea mai slabă formație din recentul sezon al Ligii 3 (a obținut doar trei puncte în 30 de etape desfășurate în Seria a 3-a). Snagovul s-a impus la scor, cu 7-0.

După ce a sunat adunarea abia miercurea trecută, Valeriu Răchită a avut peste 40 de jucători la antrenamente, iar după o primă evaluare a renunțat la mai bine de jumătate dintre ei. Printre cei păstrați se numără și atacantul Adrian Constantin Stoica (ex Ripensia), mijlocașul ofensiv Iulian Ilie (ex Snagov sau Rapid) și Antonio Ristea, ultimii doi fiind jucători Under 19.

Meciul test a fost unul la discreția Sportului Snagov, care s-a impus cu 7-0 prin golurile marcate de Constantin Stoica (5), Iulian Ilie (24, 85), Franco Paraschiv (28), Cezar Mihalache (70), Dorobanțu (82) și Constantin (90).

„A fost un meci de pregătire. Nu m-a interesat scorul. Jucătorii au picioarele grele, îi înțeleg, după antrenamentele fizice. Aștept ca săptămâna viitoare (n.r. – săptămâna aceasta) să se clarifice situația clubului și să mai vină jucători. Ne pregătim pentru Liga 2 cu alte două amicale, miercuri, cu Periș, la noi și sâmbătă, cu Blejoi, la ei”, a spus Valeriu Răchită, la finalul partidei. Acesta are promisiune de la primăria Snagov că va obține finanțare pentru ca echipa să continue în Liga 2.

În meciul cu Domnești, Răchită a început cu următoare formulă: Bălbărău – Novac, Constantin, Ghidurea, Ciobanu – Andr. Neagoe, Răileanu, C-tin. Stoica – Iul. Ilie, Stere, Vl. Bărbulescu. Au mai intrat: Nițu – Mușa, Ristea, Anghel, Dorobanțu, Mihalache, Nedelcu și Paraschiv.

În această săptămână, Sportul Snagov are programate alte două meciuri amicale, cu ACS Periș (Liga 4), miercuri, de la ora 18:00, la Ghermănești, și cu CS Blejoi (Liga 3), sâmbătă, de la ora 11:00, pe terenul prahovenilor nou-promovați în Liga 3.

Foto: Sportul Snagov

Marius ANGHEL 22 Jul. 2019, 13:05 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă