Quist: „Sperăm să corectăm greșelile din tur”

Marius ANGHEL 27 Feb. 2013, 16:28 Pregătiri, amicale
Quist:** „Sperăm să corectăm greșelile din tur

Mijlocașul la închidere al celor de la FC Olt Slatina, Cristopher Quist, speră ca returul să le aducă un parcurs bun. Jucătorul de culoare consideră că nou-veniții pot aduce un plus în jocul echipei.

Jucător de bază în angrenajul echipei, Cristopher Quist speră ca situația din clasament să se redreseze în retur. Situați pe un modest loc unsprezece, mijlocașul la închidere crede într-un parcurs bun în partea a doua a stagiunii. Titular în tur, fotbalistul de culoare susține că dacă greșelile din tur nu vor mai fi repetate, echipa va urca în clasament.

„Sperăm să corectăm toate greșelile din tur pentru a urca în clasament. Trebuie să jucăm bine, să acumulăm puncte. Au venit jucători noi, care ne pot ajuta, în amicalele pe care le vom mai susține vom încerca să ne cunoaștem cât mai bine în teren. Sunt necesare aceste meciuri pe care le mai avem până la începutul campionatului  pentru a se crea relațiile de joc”, a declarat mijlocașul la închidere al celor de la FC Olt Slatina, Cristopher Quist.

„Cantonamentul este greu, dar ne adaptăm”

Mijlocașul la închidere al celor de la FC Olt Slatina, Cristopher Quist, spune că perioada pregătirii centralizate este cea mai dificilă. Jucătorii divizionarei secunde se pregătesc intens în aceste zile în cantonamentul montan de la Poiana Brașov.

„Pregătirea decurge bine, este un cantonament destul de greu, dar ne adaptăm. În această perioadă antrenamentele sunt mai dificile, dar trebuie să facem față”, a mai spus jucătorul originar din Ghana.

FC Olt Slatina ar putea aborda returul din postura de ultimă clasată, dat fiind faptul că în primele două etape nu are programate meciuri oficiale. Slătinenii vor debuta în runda a treia, în deplasare, în compania formației FC Maramureș Universitar Baia Mare.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 27 Feb. 2013, 16:28 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă