Puștii de la „U” Cluj au făcut instrucție cu FC Zalău. De luni se vor pregăti la Cheile Grădiștei

Marius ANGHEL 09 Aug. 2015, 10:48 Pregătiri, amicale

Universitatea Cluj a câștigat, sâmbătă, în deplasare, ultimul amical dinaintea plecării în cantonamentul de la Cheile Grădiștei. Echipa antrenată de Marius Popescu s-a impus cu 4-0 în testul cu FC Zalău, grupare din Liga a 3-a.

În fața a aproximativ 100 de spectatori, dintre care 30 veniți din Cluj, „Șepcile roșii” au pus stăpânire pe jocul desfășurat pe Stadionul Municipal din Zalău încă din startul partidei, iar după doar trei minute au reușit să deschidă scorul prin lovitura de cap a lui Andreas Calcan. Gazdele au fost aproape de egale, însă șutul lui Tăbârță din șase metri a lovit doar transversala porții apărate de Roland Niczuly. Până la pauză clujenii ar fi putut majora diferența, dar șutul lui Ursu a lovit în aceeași fază de două ori barele porții lui Cristian Man.

În partea a doua a jocului, Constantin Olariu a utilizat mai mulți jucători aflați în probe, în timp ce Marius Popescu a schimbat aproape în totalitate primul „11”. Diferența de valoare s-a văzut imediat, oaspeții reușit mai apoi să marcheze de încă trei ori, în evidență ieșind Răzvan Greu, Mihai Butean și Ioan Neag. Primul a înscris de două ori, iar Butean o dată, astfel stabilindu-se și rezultatul final al întrecerii amicale. Trebuie spus și că FC Zalău a fost aproape să înscrie și în repriza secundă, însă a lovit încă o dată bara prin Gulya.

Pentru FC Zalău urmează prima partidă oficială din sezonul 2015-2016, miercuri, atunci când o vor întâlni în deplasare pe Unirea Jucu, în turul III al Cupei României, în timp ce Universitatea Cluj pleacă luni într-un cantonament centralizat de 10 zile la Cheile Grădiștei, timp în care vor disputa și o serie de meciuri amicale.

VEZI o GALERIE FOTO de la meciul amical

FC Zalău – Universitatea Cluj 0-4 (0-1)
Calcan, R. Greu (2), Butean

FC Zalău: Cr. Man – S. Bercean, N. Crișan, Dumbrăvean, Tegbo – I. Mureșan, Al. Flueraș, L. Chețan, R. Stanciu – R. Socaci, Cr. Tăbârță
Au mai evoluat: Vl. Muscan – R. Tonko, R. Brândușe, Corovei, R. Gulya, Groza, Al. Pop și D. Varga
Antrenor: Constantin Olariu

„U” Cluj: R. Niczuly – Rz. Dulap, A. Mutu, R. Crișan, C. Coc – R. Boboc, L. Kovacs – P. Popescu, Calcan, Oct. Ursu – Schieb
Au mai evoluat: Al. Țicrea – P. Molnar, Fl. Cordoș, I. Neag, Ct. Tarcea, Rz. Greu, R. Cîndea, M. Butean și D. Hâmpea
Antrenor: Marius Popescu

Marius ANGHEL 09 Aug. 2015, 10:48 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă