Progresul Spartac a debutat cu victorie în cantonamentul din Antalya

Marius ANGHEL 10 Feb. 2019, 13:51 Pregătiri, amicale
Progresul Spartac** a debutat cu victorie în cantonamentul din Antalya

Pentru al doilea an consecutiv, echipa de Liga a 3-a Progresul Spartac a ales o locație din străinătate pentru cantonamentul de iarnă. Spre deosebire de data trecută, când au fost în Grecia, bleu-albaștrii au preferat acum ca locație de pregătire litoralul Mării Mediterane, adică regiunea turcească Antalya.

Progresul Spartac a susținut deja un prim meci amical în Turcia, învingând echipa rusă Arsenal Tula II cu scorul de 3-2. Golurile au fost marcate de Eduard Radu, Stanciu din lovitură de pedeapsă și Tudorache.

Echipa aliniată de către antrenorul principal Andrei Erimia, în acest joc de pregătire, a fost următoarea: Sandescu-  Vlad, Lolescu, Leafu, Matache – Boiangiu, Stanciu, Donca, Curt – E. Radu, Luca. Au mai intrat: Parfeon, Cazaciuc, Geana, Iordan, Tudorache si Purice.

Lotul bleu-albaștrilor, deplasat în Antalya, numără 20 de jucători, din care doar doi, Stanciu și Geană, au peste 25 de ani.

Următorul meci al celor de la Progresul Spartac, în Antalya, va avea loc pe 12 februarie, contra austriecilor de la Oberwart, din Liga a 4-a.

Întoarcerea acasă a progresiștilor este programată pentru data de 15 februarie. Înainte de plecarea peste hotare, Progresul Spartac a câștigat și un amical în țară, 3-2 cu Turris Oltul Turnu Măgurele.

Echipa lui Andrei Erimia ocupă locul al cincilea în Seria a 2-a a Ligii a 3-a, cu 23 de puncte.

Articol scris de Cristian FRISK

Marius ANGHEL 10 Feb. 2019, 13:51 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă