Probleme la ASU Poli? Unul dintre jucătorii anunțați în lotul pentru cantonamentul de la Săcele a refuzat să facă deplasarea

Marius ANGHEL 11 Jul. 2017, 16:20 Pregătiri, amicale
Probleme la ASU Poli?** Unul dintre jucătorii anunțați în lotul pentru cantonamentul de la Săcele a refuzat să facă deplasarea

22 de jucători a anunțat Druckeria că fac parte din lotul echipei ASU Poli pentru stagiul de pregătire de la Săcele, însă în autocarul care a plecat în această dimineață cu destinația comunei brașovene au urcat doar 21 de fotbaliști. Anunțat în lot, mijlocașul Alexandru Birău (23 de ani – foto, în dreapta) a rămas la Timișoara, refuzând să față deplasarea, anunță TMsport.ro.

Jucător important în echipa alb-violetă în sezonul trecut, Birău a refuzat să plece către Săcele din cauza unor nemulțumiri financiare.

Anul trecut, mijlocașul a mai avut un episod rebel, în august, când a lipsit la primele meciuri de campionat fiindcă avea programă o vacanță în Grecia.

Rămâne de văzut cum va trata antrenorul Bogdan Andone această reacție a jucatorului său. De exemplu, în sezonul trecut, pe când era la Olimpia, a decis alături de ceilalți jucători din lot să îi lase la Târgoviște, deci să nu îi ia cu autocarul la Satu Mare, pe Octavian Ursu și Andrei Ludușan, deoarece au refuzat să fie rezerve în meciul cu Chindia și au urcat în tribune. Ulterior, cei doi jucători au fost dați afară.

29 de meciuri, dintre care 24 ca titular, și 5 goluri a bifat Alexandru Birău în sezonul trecut la ASU Poli

Iată lotul pe care ASU Poli a anunțat că se bazează în stagiul de pregătire de la Săcele, desfășurat în perioada 11 – 22 iulie: Markos Gakos, Emanuel Fișteag, Ricardo Filip (portari), Radu Motreanu, Grigore Turda, Dănuț Bilia, Ioan Mera, Carol Taub, Ionuț Coadă, Florin Lazea, Mădălin Stancu, Andrei Țugui, Marco Giuricici, Alin Ignea, Răzvan Ghinescu, Alex Birău, Cătălin Bădăuță, Marius Staicu, Ionuț Plămadă, Alin Bîte, Darius Neamțu, Alin Crișanov.

Marius ANGHEL 11 Jul. 2017, 16:20 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă