Primul amical pentru Dunărea Giurgiu

08 Jul. 2009, 21:07 Pregătiri, amicale
Primul amical pentru** Dunărea Giurgiu

Dunărea Giurgiu a susținut azi primul amical al noului sezon. Adversara s-a numit Viscofil, nou promovată în Liga a III-a și campioana județului Ilfov în sezonul trecut. Meciul disputat în deplasare de către giurgiuveni a fost la discreția echipei lui Marin Barbu. Scorul final a fost 4-1, formația dunăreană marcând prin Bănaru (minutul 30), Ochia (minutul 60), Kurtuly (minutul 70) și M. Stan (minutul 77).

 

În prima repriză, Dunărea a jucat cu Dragne – Ciocârlan, Ungureanu, Damian – C. Gheorghe, Ivașcă, Cojenel, Al. Radu, Ochia – Șt. Iordache, Bănaru. După pauză, giurgiuvenii au folosit o echipă schimbată aproape complet cu Neagu – Șanțmare, Simion, Tatarciuc – Comăneanu, Udrea,  Muller, Ivașcă, Iamandi – M. Stan, Kurtuly.

 

Patru nume noi au debutat sub culorile Dunării. Este vorba de fundașul Simion (de la Dunărea Călărași) și de mijlocașii Udrea (de la Buftea, dar aparținând de Școala de Fotbal Marius Lăcătuș), Iamandi (Domnești) și Ivașcă (ultima oară la Lotus Băile Felix). Momentan cei patru se află în probe, urmând ca în săptămânile viitoare să se ia o decizie în privința lor.

 

Dacă vineri de la orele 17, elevii lui Marin Barbu vor juca un amical cu conjudețenii de la Viitorul Vedea (Liga IV Giurgiu), sâmbătă dimineață, la 11, vor primi vizita echipei ilfovene, din Liga a III-a, ASC Clinceni.

 

În ceea ce privește cantonamentul de vară, acesta va avea loc la Giurgiu și va începe luni, urmând a dura 10 zile.

 

 

Articol scris de Costel Spânu

 

08 Jul. 2009, 21:07 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă