Primul amical fără Henry! „Nu ne-am revenit încă după șoc!”

16 Aug. 2012, 06:40 Pregătiri, amicale
Primul amical fără Henry!**

Delta Tulcea a disputat ieri, de Ziua Marinei, un amical cu Săgeata Năvodari, colega de serie și fosta echipă a antrenorului Constantin Gache, acum la al treilea mandat la echipa de pe malul Dunării.
Înainte de meci s-a ținut un scurt moment de reculegere în memoria lui Henry, jucătorul decedat pe teren la Balotești, iar marcatorii celor patru goluri ale echipei tulcene au pregătit tricouri cu numele lui Henry pe sub echipamentul de joc pentru a-l arăta suporterilor.
Postelnicu a deschis scorul pentru tulceni la mijlocul primei reprise și cu zece minute înainte de pauză B. Oprea, în sezonul trecut la Delta, a reușit egalarea care a trimis la vestiare cele două echipe cu un scor mincinos pentru că gazdele au dominat clar jocul.
După reluare, schimbările din cele două tabere au arătat cel puțin că Delta are un lot mult mai valoros și echilibrat valoric. Ursu, cu un eurogol în debutul reprizei secunde, și Nanu de două ori pe final de meci au stabilit diferența de trei goluri între cele două echipe.
La startul meciului Delta a jucat în formula Abraham (de la Oțelul, în probe) – Filip, Marincău, Mișilericu, Țene – Cîju, Coconașu, Postelnicu, N. Crețu – Pantelie, Pedro (brazilian, în probe) iar în partea a doua au mai intrat Olteanu – Grigorov, Scarlat, Mansur, Ursu ( în probe), Neagu, Dragu, Radu și Nanu.
„A fost, e adevărat, primul meci după tragedia cu Henry și îmi era un pic teamă de evoluția noastră după acea traumă trăită de fiecare dintre băieți. Am trecut cu bine acest meci, mulțumit de rezultat, de joc și îi felicit pe jucători pentru că au reușit să depășească acel moment și am intrat în linie dreaptă cu pregătirea. Mai avem un test mâine seară și un meci deosebit cu Farul, sâmbătă de la 11, la Tulcea, în care practice cele două echipe îi vor adduce un omagiu lui Henry, fiind cele două echipe pentru care a jucat” a declarat Constantin Gache

Articol scris de Irinel CĂ‚LIN
Foto: ZiarulDelta.ro

16 Aug. 2012, 06:40 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă