Primii adversari, pe „linie” rusească. ACS Poli are stabilite trei meciuri de verificare pentru cantonamentul din Antalya

UPDATE: Noua echipă a lui Valeriu Răchită și-a stabilit între timp și al treilea meci amical pe care îl va desfășura în cantonamentul din Antalya. Înainte de jocurile cu FK Leningradets (5 februarie) și SK Dnipro 1 (7 februarie), timișorenii vor întâlni pe 3 februarie echipa Under 23 a clubului rus Rubin Kazan.

Astfel, până acum, alb-violeții, care au cantonamentul din Turcia asigurat de un prieten olandez al team managerului Ștefan Nanu, vor juca amicale cu două echipe rusești și una ucraineană.


 

ACS Poli și-a stabilit două dintre jocurile de verificare pe care le va disputa în cantonamentul din Antalya, care are loc în luna februarie. Deocamdată, Valeriu Răchită și compania au aflat că se vor duela cu două formații din Rusia, respectiv Ucraina.

Echipa timișoreană se va reuni marți, 15 ianuarie, iar până pe 1 februarie se va pregăti pe plan local. În primele zece zile ale ultimei luni de iarnă, jucătorii se vor afla în Turcia, în stagiul de pregătire. Pentru această perioadă au fost stabilite două meciuri de verificare. Pe 5 februarie, alb-violeții vor juca cu FK Leningradets, echipa din Liga a 3-a rusă (PFL). Formația joacă în seria de vest a eșalonului terț și, momentan, se află pe locul 4 în clasament.

Ulterior, pe 7 februarie, ACS Poli va juca cu SK Dnipro 1, echipă ce nu trebuie confundată cu FC Dnipro, ajunsă acum în Liga a 4-a, după ce în trecut a fost un nume greu al Ucrainei. Dnipro 1 este o echipă înființată în 2017, iar acum joacă în eșalonul secund (Liga I), unde e, momentan, pe primul loc, cu 43 de puncte.

Lista de amicale a celor de la ACS Poli urmează să fie completată. Din 12 până pe 23 februarie, când se reia Liga a 2-a din România, echipa se va pregăti pe plan local.

Articol scris de Anda DELIU

Pe aceeași temă