Prima victorie pentru Pâncota. Cuedan: „Victorie de moral, însă încrederea în băieți a existat și va exista întotdeauna”

Mihai Andries 21 Feb. 2015, 17:34 Pregătiri, amicale
Prima victorie pentru Pâncota.** Cuedan:

Șoimii Pîncota a încheiat seria neagră din amicale cu un succes la Sebiș, acolo unde învingeau și primăvara anului trecut chiar în play-off, făcând – astfel – un pas mare spre promovarea în Liga 2. Golul achiziției Voinea a mai pansat psihicul „alb-negrilor” după cinci meciuri consecutive fără succes.

„Se poate spune că am obținut o victorie de moral, însă vreau să se știe că încrederea în băieți a existat și va exista mereu. În urma analizelor la rece făcute după precedentele partide de verificare am realizat că nu am avut cu adevărat probleme de joc, ci mai degrabă unele ce țin de concentrare pe ambele faze ale jocului. Astăzi, am fost mai atenți, mai organizați și am obținut un rezultat bun împotriva unei formații ce ar trebui să joace și ea în Liga a 2-a”, a explicat Dan Cuedan.

Cuedan, mulțumit de atacanți

În așteptarea unei posibile întăriri în ofensivă (se vorbește despre un atacant de 18 ani de la Academia Gheorghe Hagi), antrenorul Pîncotei se declară foarte mulțumit de atacanții folosiți cu Sebișul. „Sălăjan și Voinea se înțeleg din ce în ce mai bine, dovadă golul marcat astăzi. Burian a intrat și el bine în meci cu o situație bună. Nu știu dacă va mai veni cineva, însă eu mă declar mulțumit de lot. Sper, însă, să fim feriți de accidentări, căci în momentul acesta avem destule probleme în acest sens”, a adăugat Cuedan.

Într-adevăr, pe lângă Rusu, Alin Mihai și Bulzan, care au probleme mai vechi, au mai absentat Maghici (contractură musculară), Dubeștean (dureri la gleznă) și Polgar, care a făcut infiltrații la genunchiul operat și a fost menajat ultimele zile.

Golul lui Voinea a fost decisiv

Meciul de la Sebiș a început cu întârziere de 14 minute, prima repriză aducând și singurul gol al meciului. Siminic l-a deschis pe stânga pe Sălăjan, acesta a întors balonul 6 metri, de unde Voinea a trimis cu latul la colțul lung. Sebișenii au încercat egalarea prin șuturi de la distanță, primul venind de la Ologu, care a executat o lovitură liberă de la 25 de metri, lateral dreapta, mingea a prins pământul și s-a dus spre vinclu, dar Pașcalău a respins. Apoi, Ionuț Radu a șutat bine dintr-un voleu de la 20 de metri, balonul trecând de puțin pe lângă poartă.

În partea secundă, Ologu a șutat din unghi închis, lateral stânga, dar mingea a lovit în plin transversala. Pîncotanul Suciu a luat două „galbene”, dar Cuedan l-a înlocuit cu Pantea. Șoimii au mai avut două șanse de gol prin Flavius Cuedan, care a avut două șuturi periculoase. Primul, din lovitură liberă lateral dreapta, a ocolit de puțin vinclul la colțul scurt, iar cel de-al doilea, din alergare, a trecut de puțin peste transversală. Finalul de meci le-a aparținut sebișenilor, dar rezultatul nu a mai putut fi schimbat și echipa de Liga 2 s-a impus cu 1-0.

Sebiș: Șoltesz – Lazea, Bier, Mardare, A. Neacșu – V. Apostol, C. Străuț – Huiban, Ologu, Bozian – I. Radu. Au mai jucat Poiană, Miheț, A. Dicu, M. Roman, Corcoveanu, C. Călin, Sulea,

Pîncota: Pașcalău – C. Suciu, Lengyel, S. Traore, Siminic – Gavrilescu, Issa, Dragalina, Cuedan – A. Voinea, Sălăjan. Au mai jucat Cr. Irimia – Digbeu, Șt. Pantea, Burian, Gâlcă, R. Lung, D. Dan

 

Sursa: Sport Arad

Mihai Andries 21 Feb. 2015, 17:34 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă