Cuedan a revenit pe gazon în amicalul cu Zăbrani. Adi Rusu ar putea intra contra Caransebeșului

Mihai Andries 01 Apr. 2015, 16:27 Pregătiri, amicale
Cuedan a revenit pe gazon în amicalul cu Zăbrani.** Adi Rusu ar putea intra contra Caransebeșului

Pentru a doua oară în ultima lună, Victoria Zăbrani a acceptat să-i fie parteneră de întrecere divizionarei secunde arădene preluate de Ionuț Popa. După succesul cu 3-0 al „alb-negrilor” a urmat un 4-0, semnat Cioablă, Mitu (2) și Gîlcă.

Cu destule indisponibilități în ofensivă, Alin Mihai, Voinea, Sălăjan (dureri la genunchi) și Dragalina (probleme la tendon), pîncotanii s-au bucurat de revenirea în „iarbă”, după aproape o lună de zile și-a tratat unul dintre degetele fracturate , a lui Flavius Cuedan. Acesta a evoluat pe postul de mijlocaș central ofensiv și contribuit la deschiderea scorului de către echipa sa.

Totodată, îmbucurător este și progresul din punct de vedere fizic al lui Adi Rusu, care la Caransebeș ar putea juca și el un meci oficial după mai bine de șase luni de zile de absență. În schimb, Bulzan și Burian par total ieșiți din calculele lui Popa, ei nefăcând deplasarea nici măcar pentru meciul amical de la Zăbrani.

În această după-amiază, „șoimii” au evoluat în formula: Irimia – Polgar, Rusu, Lengyel, Siminic – Issa, Suciu – Huțanu, Cuedan, Vladu – Cioablă. Din minutul 45 (meciul a avut două reprize a câte 35 de minute) au mai intrat pe gazon: Pașcalău – Dubeștean, Lung, Gavrilescu, Gîlcă, Mitu, Traore, Lung și Maghici.

Sursa: Sport Arad

Mihai Andries 01 Apr. 2015, 16:27 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă