Prima victorie a verii pentru FC Hunedoara, 6-1 cu Ineu

19 Jul. 2012, 18:38 Pregătiri, amicale
Prima victorie a verii pentru FC Hunedoara,** 6-1 cu Ineu

FC Hunedoara a câștigat, ieri, al doilea amical de la reluarea pregătirilor, scor 6-1, la pauză 3-0, cu CS Ineu (locul 6 în Liga a IV-a Arad sezonul trecut n.r.). Partida s-a disputat pe terenul arădenilor.

Golurile hunedorenilor au fost marcate de Robert Cristian, Dan Suciu, Bier, Lintaru, Nicula și Pepenar. Antrenorul lui FC Hunedoara, Marius Opric a trimis în teren două echipe, câte una în fiecare repriză.

FC Hunedoara a început meciul în următoarea formulă: Dragotă – Vîrtan, Bier, Cuciula, B. Roiu – Găceanu – R. Cristian, J. Vajda, Vișan, Făgărășanu și Suciu iar după pauză au evoluat: Anton Ilie – Șoit, A. Stroia, B. Buta, Ungureanu – Dosan – Lintaru, R. Munteanu, Pepenar, Zdrâncu și Nicula.

În primul joc disputat sâmbătă la Hunedoara, FC și CS Ineu s-a încheiat la egalitate, scor 0-0. În următorul joc test FC Hunedoara îl va susține, sâmbătă, tot în deplasare, la FC Caransebeș.

Alina State „rugată” de jucători să le achite salariile restante

Ziua și problema pentru noul finanțator al FC Hunedoara, Alina State. Înaintea antrenamentului de marți președinta Consiliului Director a fost abordat de jucătorii care au evoluat și sezonul trecut în „negru-albastru” care i s-au plâns că nu și-au primit două salarii și 4 prime de joc. „Mi-au spus că pe ei nu îi interesează cine a fost finanțatorul echipei anul trecut, ca nu l-au cunoscut personal pe Toma (Silvan Toma n.r.), că ei vor banii de la FC Hunedoara și cu asta basta”, a postat State pe site-ul suporterilor hunedoreni: corvinul1921.ro. Se pare că suma totală a restanțelor salariale se învârte în jurul a 1 milion de lei.

Articol scris de Sami Tamaș

19 Jul. 2012, 18:38 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă