Prețuri rezonabile la bilete în Zăvoi!

Marius ANGHEL 27 Aug. 2013, 17:00 Pregătiri, amicale
Prețuri rezonabile la bilete** în Zăvoi!

Conducerea CSM Râmnicu Vâlcea a susținut azi o conferință de presă în Zăvoi în care a anunțat prețurile biletelor pentru amicalul de lux de sâmbătă, cu Dinamo, dar și pentru sezonul viitor.

Pentru amicalul de prezentare a lotului de sâmbătă (ora 11,00), în Zăvoi, contra lui Dinamo, cel mai atractiv găzduit în ultimii ani în Zăvoi, prețurile sunt accesibile. Astfel, la peluze, costul unui bilet este de 5 lei, 10 lei vor plăti fanii pentru tribuna I sau II și 20 lei pentru un loc la tribuna oficială.

„Am făcut eforturi să aducem o echipă de tradiție, știm că a mai fost Steaua în urmă cu trei ani, sperăm ca și acum stadionul să fie plin. Cu acest prilej, ne vom prezenta și lotul, fanii vor putea să vadă potențialul echipei noastre, care are ca obiectiv promovarea, dar și pe Dinamo, o echipă puternică de Liga I” a spus managerul general Lucian Munteanu.

Dinamo va veni la Vâlcea în dimineața jocului, direct din cantonamentul de la Poiana Brașov.

Pentru sezonul viitor al Ligii a II-a, prețurile pentru fanii echipei pregătite de Claudiu Niculescu sunt la fel de rezonabile. Astfel, cel mai scumpe bilete și abonamente vor fi la Tribuna O (20 lei biletul și 200 lei abonamentul), urmând Tribuna I, sector B (10 lei biletul, 100 lei abonamentul), Tribuna I, sectoare A, C și Tribuna II (8 lei biletul, 80 lei abonamentul), Tribuna I, sector D (5 lei biletul, 50 lei abonamentul). Pentru pensionari și persoane cu dizabilități, prețul unui bilet va fi cel de tipărire, 1 leu.  

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: Dan Lixandru

Marius ANGHEL 27 Aug. 2013, 17:00 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă