Prăpăd în repriza secundă! FC Bihor a înscris 7 goluri în ultimul amical din Ungaria

25 Feb. 2012, 13:00 Pregătiri, amicale
Prăpăd în repriza secundă!** FC Bihor a înscris 7 goluri în ultimul amical din Ungaria

FC Bihor și-a încheiat cantonamentul din Ungaria de la Debrecen, cu un joc disputat vineri seară, în compania celor de la FC Retro Vatutino, o echipă de ligă a III-a ucraineană. Meciul, dominat clar, în special în partea a doua de „roș-albaștrii”, s-a încheiat cu victoria clară a acestora, cu scorul de 7-1, după ce la pauză rezultatul era totuși egal, 0-0. Golurile echipei orădene au fost marcat de: Sfârlea (2), Fl. Pop (2), Bic (2) și Hadăr.

În prima repriză antrenorul Stelian Farcău a trimis în teren următoarea echipă: Fildan – Moraru, Oltean, Deaconescu, Lupu – Florean, M. Popa, Selagea, Sorian – Birtalan, Mărkuș. În repriza a doua, formația folosită de FC Bihor a fost: Fildan (73 I. Pop) – Zanardini, Petrache, Matei (70 Ionescu), Diarra – Bârză, Coroian, Danci, Sfârlea (75 Sulea) – Bic, Fl. Pop (75 Hadăr).

A fost ultimul meci din cantonamentul din această iarnă de la Debrecen pentru FC Bihor, jocul cu FC Maramureș Baia Mare, programat inițial pentru sâmbătă, 25 februarie, la Debrecen, fiind amânat pentru sâmbăta viitoare, 3 martie, cu începere de la ora 12, la Salonta.

„Am încheiat cantonamentul cu un joc în care până la urmă am reușit să înscriem mai mult decât până acum. Sunt mulțumit de felul în care a decurs cantonamentul. Așteptăm cu încredere și speranță returul de campionat”, a declarat, la final, Stelian Farcău, antrenorul principal al FC Bihorului.

Echipa orădeană se reîntoarce din pregătirea centralizată din Ungaria în cursul zilei de astăzi.

Sursa: Bihoreanul

25 Feb. 2012, 13:00 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă