Popa și Kanda au decis amicalul cu Zăbraniul! Jucătorul menajat la UTA înaintea meciului cu ACS Poli

Marius ANGHEL 06 Mar. 2019, 10:25 Pregătiri, amicale
Popa și Kanda au decis amicalul cu Zăbraniul!** Jucătorul menajat la UTA înaintea meciului cu ACS Poli

„Bătrâna Doamnă” a inclus un joc școală în ciclul de pregătire al disputei de campionat de sâmbătă cu ACS Poli Timișoara. Invitată, marți, pe terenul „Motorul” a fost Victoria Zăbrani, formație clasată pe locul 3 în Liga a 4-a Arad. Amicalul s-a încheiat cu victoria echipei din Liga 2, cu 3-1, însă după ce a fost condusă.

Profitând și de faptul că UTA a început meciul cu o echipă foarte tânără, Zăbraniul chiar a trecut în avantaj pe tabelă după numai 14 minute de joc. Cel care a înscris a fost Simion, cu un șut plasat de la marginea careului. Lucrurile au început să intre pe făgașul normal după ce David Popa și-a driblat adversarul direct, a trecut și de Mitrea și a egalat cu o execuție din unghi.

„Artileria grea” a apărut în special după pauză și, pe lângă o evoluție ceva mai convingătoare, au sosit și golurile ce au decis câștigătoare. Bodo Kanda a reușit o „dublă” de efect, cu șuturi din afara careului. Mai întâi, direct dintr-o lovitură liberă de la 17 metri ușor lateral stânga (foto), iar apoi cu o parabolă perfectă, din alergare, de la aproximativ 22 de metri. 3-1, rezultat final după 80 de minute.

Utiștii l-au menajat pe Melinte, care acuză o contractură musculară după meciul cu Ripensia, în timp ce Merian și Isac sunt răciți. Între buturi, a revenit și Orlic, care și-a luat gândul de la plecarea în Kuweit și, ce e mai important, nu mai acuză dureri după accidentarea horror din amicalul cu Luceafărul.

„Am făcut un antrenament tehnico-tactic bun, de 80 de minute bun, în fața unei formații solidă de județ. Am împărțit lotul în două, dar asta și pentru că dimineață băieții au avut parte de un antrenament fizic destul de greu. E oarecare oboseală în cadrul echipei, obiectivul următoarelor antrenamente din această săptămână fiind acela de a ajunge cât mai proaspeți la ora partidei cu ACS Poli, dar – totodată – mai pregătiți din punct de vedere tehnico-tactic decât la meciul cu Ripensia”, a menționat, citat de Sport Arad, Cristian Păcurar, antrenorul secund al „Bătrânei Doamne”.

Zăbraniul nu mai contează pe Francescu, dar Leo Pința i-a primit la mijlocul terenului pe japonezul Takenori și fostul utist Mandache. „Pentru echipa din Zăbrani un meci cu UTA este mereu binevenit, cu atât mai mult acum, când ne apropiem de primul meci oficial al anului. Scorul contează mai puțin, eu sunt mulțumit de jocul băieților mei”, a spus antrenorul Victoriei.

UTA (prima repriză): Orlic – Cr. Costin, El Hasni, R. Iuga, I. Gavrilă – Crăciun, Vulturar – Oroian, Miculescu, Stahl – Dav. Popa
UTA (repriza secundă): Bodea – Rz. Ivan, R. Iuga, Șeroni, Copaci – I. Neagu, Hrezdac – Ciucur, Cr. Matei, Kanda – Cip. Rus

Zăbrani: Mitrea (Mureșan 46) – Țop, Hodan (Bier 46), Pașcu, Topai (Cojoracu 70) – Simion – Takenori (Nibu 46), Gherghel, Zele (Crișan 70), Mandache (Goț 46) – Bubuș (Băd 46)

Sâmbătă, de la ora 11:00, la Arad, pe stadionul Știința, UTA are meci cu ACS Poli Timișoara. Partida nu e televizată, fiindcă e considerată mai puțin interesantă decât, de exemplu, CS Balotești – SSC Farul.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 06 Mar. 2019, 10:25 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă