Poli Timișoara a reluat pregătirile! Cârstea și Petcuț, singurele noutăți

16 Jan. 2012, 15:30 Pregătiri, amicale

Chiar dacă patronul spune că e posibil ca alb-violeții să nu primească licența pentru Liga I, Gheorghe Chivorchian a fost mult mai optimist la reunire. „În 2014, ne batem la titlu cu Viitorul Constanța”, a spus oficialul polist.

Fotbaliștii de la Poli Timișoara au făcut azi primul antrenament din 2012. La reunire au fost prezenți nou-veniții Rover Cârstea și George Petcuț și au absentat motivat Ricketts, Rocha și Gorobsov. Cei trei vor ajunge cu întârziere în România și se vor prezenta la antrenamente abia de mâine.

Fotbaliștii prezenți la reunire sunt: Lepmets, Kirev, Iordache (portari) – Dăruială, Ilie, Scutaru, Sepsi, Mera, Sandu, Sava (fundași) – Zaluschi, Gorobsov, Petcuț, Poparadu, Tameș, Pătraș, Adrian Popa, Chiș, Dobricean, Fuchs (mijlocași) – Goga, Popovici, Axente, Ricketts, Zăgrean și Cârstea (atacanți).

Chivorchian: „Sperăm să revenim în prima ligă”

Marian Iancu a anunțat săptămâna trecută că Poli ar mai putea sta un an în Liga a II-a, dacă autoritățile nu vor veni în timp scurt, alături de club. Gheorghe Chivorchian împărtășește această idee, însă este mai optimist decât patronul. „Ar trebui să ne așteptăm la un an în care Poli va reveni în prima ligă. Asta nu depinde numai de partea sportivă, ci și de partea financiară. Sperăm ca factorii locali să vină în interiorul clubului și atunci nu se va mai pune problema financiară. Nu vreau să gândesc negativ, dar, tangențial, putem lua în calcul și faptul că, dacă nu vom avea resurse, este posibil să mai rămânem un an în Liga a II-a”, a spus Chivorchian.

Oficialul timișorean a încheiat într-un ton foarte optimist: „Începând cu sezonul 2013-2014, lupta de supremație în prima ligă se va da între Poli Timișoara și Viitorul Constanța”.

A revenit Zeljko Boljevic

Poli are, de astăzi, un nou preparator fizic. Este vorba de Zeljko Blojevic, care a mai lucrat la Timișoara pe vremea lui Vladimir Petrovic. Cei doi au plecat împreună de la Poli la naționala Serbiei, în toamna anului 2010. „L-am readus în club pe Zeljko Boljevic, preparatorul fizic care a lucrat la noi în mandaul lui Vladimir Petrovic. Din punct de vedere fizic, el a pus atunci echipa pe picioare. Va merge cu noi în Spania și urmează ca, după ce ne întoarcem de acolo, să continue alături de noi până la finalul campionatului. Dacă vom intra în Liga I, vom discuta cu el pentru un contract și în perioada următoare”, a spus Chivorchian.

Tameș, la Dinamo sau Târgu Mureș

Iulian Tameș a fost și el prezent la reunire, chiar dacă șefii vor să îi rezilieze contractul. „Voi discuta și cu Tameș astăzi sau mâine. El a fost curtat atât de Dinamo, cât și de Târgu Mureș și a rămas să decidă dacă va pleca sau nu”, a declarat Gheorghe Chivorchian despre fostul căpitan al echipei.

Articol scris de Radu Faur

Foto: Istvan Szasz

16 Jan. 2012, 15:30 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă