Poli se bate cu TSKA Moscova pentru locul 5

07 Feb. 2012, 11:15 Pregătiri, amicale
Poli se bate cu TSKA Moscova** pentru locul 5

Poli Timișoara are cele mai puternice adversare dintre toate echipele românești aflate în cantonamente externe, în această iarnă. După ce a evoluat contra lui Lech Poznan (0-5), trupă ce în 2010-11 învingea pe Manchester City și elimina pe Juventus în Europa League, ieri, 6 februarie, Poli a trecut de campioana Georgiei, Zestafoni (3-0). Însă „hitul” acestui cantonament va fi TSKA Moscova, trupa pe care Poli o va întâlni pe 9 februarie, de la ora 14,30, în cadrul „Marbella Cup Costa del Sol 2012”. Poli și TSKA se vor bate pentru locul 5 al acestui turneu, în care concurează și alte formații valoroase ale Europei, precum Dinamo Kiev, Krylia Sovietov, Rubin Kazan, dar și campioana Chinei, Guangzhou.

TSKA Moscova este calificată în optimile de finală ale UEFA Champions League, acolo unde o va întâlni pe Real Madrid. De fapt, chiar Jose Mourinho a fost în aceste zile la Marbella, acolo unde a urmărit la lucru gruparea rusă, cea pe care o va întâlni la finele lunii februarie. TSKA se află pe locul 2 în prima ligă din Rusia, înainte de play-off, iar în optimile UCL a ajuns după ce a câștigat cu 2-1 pe terenul celor de la Internazionale Milano!

Lotul celor de la TSKA are în componență internaționali ruși celebri precum Akinfeev, Ignasevich, Alexei și Vasili Berezutski sau Dzagoev. Totodată, în ultimii ani au fost cooptați jucători de clasă din străinătate: japonezul Honda, suedezul Wernbloom, ivorianul Doumbia, chilianul Mark Gonzalez, sârbul Tosic ori cehul Necid.

TSKA a cucerit Cupa UEFA și Supercupa Europei în 2005 și este multiplă campioană a Rusiei și a URSS.

Rezultatele din Marbella Cup 2012

Etapa 1: TSKA-Guangzhou 0-1, Lech Poznan – Poli 5-0, Dinamo Kiev -Krylia 2-0, Rubin Kazan-Zestafoni 5-1.
Etapa 2: TSKA-Krylia 1-0, Poli-Zestafoni 3-0, Guangzhou-Dinamo Kiev 0-4, Lech Poznan – Rubin Kazan 1-3.

Finalele, pe 9 februarie:

Locurile 7-8: Krylia-Zestafoni
Locurile 5-6: Poli-TSKA
Locurile 3-4: Guangzhou-Lech Poznan
Locurile 1-2: Dinamo Kiev – Rubin

Invitație de la Dinamo Moscova

Poli Timișoara va evolua pe 12 februarie în Spania cu Dinamo Moscova, conducerea alb-violetă primind propunerea pentru acest joc chiar de la diriguitorii rușilor. Ora și locul de desfășurare a partidei de verificare vor fi anuntate în timp util.

Sursa: poli.tm.ro

07 Feb. 2012, 11:15 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă