Poli, învinsă și de liderul Ligii a II-a din Rusia

15 Feb. 2012, 20:51 Pregătiri, amicale

Dacă cu adversarii moscoviți din precedentele două partide timișorenii nu puteau emite mari pretenții, Poli a avut parte de un duel mai echilibrat cu Alania Vladikavkaz. Liderul eșalonului secund rus s-a impus însă la limită într-un joc în care au fost mai eficienți.

Mera a avut prima ocazie pentru „alb-violeți” după nouă minute dar nimic interesant nu s-a mai întâmplat până la deschiderea scorului. Bikmaev a marcat pentru ruși cu capul din centrul careului în minutul 33, avea să fie și singura reușită a partidei.

Vali Velcea a efectuat mai multe schimbări după pauză, l-a scos inclusiv pe Goga, care nu jucase cu Dinamo Moscova. Cu un sfert de oră înainte de final Poli a avut șansa să egaleze, dar Ricketts, Mera și Popovici nu au reușit să marcheze din apropiere. Ultimul nimerind doar bara. Pe final putea să fie și 0-2 însă Lepmets a scos o minge grea trimisă din careu.

Poli a rămas cu o singură victorie în stagiul spaniol, obținută în fața georgienilor de la FC Zestafoni și se va întoarce acasă pe 17 februarie.

Poli Timișoara – Alania Vladikavkaz 0-1 (0-1)
Bikmaev (33)

Poli: Lepmets – Belu, Mera, Scutaru (55′ Fl. Ilie), Sandu (55′ Pătraș) – Chiș (55′ Fuchs), Gorobsov (61′ Zaluschi), Poparadu – Goga (67′ Rocha), Axente (61′ Ricketts), Cârstea (61′ Popovici). Antrenor: Valentin Velcea

Articol scris de Cornel BIHOLARI

Foto: poli.tm.ro

15 Feb. 2012, 20:51 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă