Poli II joacă cu echipa lui Sinisa Babic

24 Feb. 2012, 09:00 Pregătiri, amicale
Poli II** joacă cu echipa lui Sinisa Babic
Formația pregătită de Adrian Stoicov joacă un meci „internațional” sâmbătă, cu sârbii de la FK Veternik, formația de la care a venit mijlocașul Sinisa Babic. De la violeții mici va absenta Fabian Mucsi, chemat la lotul național de juniori.

„Veternik este echipa lui Babic, e din Liga a III-a sârbă, amicalul a fost stabilit de domnul Chivorchian. Exersăm zilnic noul sistem, la început e mai greu, dar ușor ușor ne perfecționăm”, ne-a spus Adrian Stoicov, „principalul” lui Poli II, acesta a devenit mai optimist după ce FRF a hotărât că doar trei echipe pică din C. „Normal că ne avantajează această decizie, la fel ca cea în privința amânării, mai avem timp să punem lucrurile la punct”, a conchis tehnicianul.

Oaspeții de la FK Veternik Viskol sunt un club din Novi Sad, înființat în 1977. Echipa din Vojvodina a dat recent un jucător în Liga I, e vorba de portarul Bojan Jovic, ajuns în 2011 la Ceahlăul Piatra Neamț. Meciul cu ei va avea loc pe „sinteticul” de lângă Dan Păltinișanu, sâmbătă de la ora 15. Violeții mici nu vor putea miza pe Fabian Mucsi, jucătorull fiind chemat la lotul național ’93.

Poli II a mai disputat un amical în această săptămână, s-a încheiat 1-1 cu Jimbolia, golul timișorenilor fiind chiar opera lui Mucsi. Acesta nu va fi singurul jucător plecat la lot. Pe 1 martie la București vor pleca Todorov, Bocșan și D. Rotariu pentru selecționata U17.

Sursa: Banat Sport

24 Feb. 2012, 09:00 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă