Pojorâta, victorie grea în fața Aerostarului. Căinari a debutat pentru Bucovina

Marius ANGHEL 22 Jul. 2015, 20:09 Pregătiri, amicale
Pojorâta, victorie grea în fața Aerostarului.** Căinari a debutat pentru Bucovina

Primul meci de pregătire din intersezon a însemnat și prima victorie pentru nou-promovata în Liga a II-a Bucovina Pojorâta, 4-3, pe teren propriu, cu Aerostar Bacău.

„A fost un joc spectaculos, cu multe faze de poartă. Sincer, nu aveam prea multe așteptări de la acest meci, ținând cont că abia am terminat perioada de reacomodare la efort. Suntem însă conștienți că vom avea mult de muncă în această vară, pentru că vrem să ne prezentăm așa cum trebuie la startul eșalonului secund. Mâine vom începe stagiul de pregătire centralizată, iar timp de 10 zile vom pune accent pe acumulările fizice”, a declarat antrenorul principal al grupării din Pojorâta, Dănuț Mândrilă.

Golurile grupării sucevene în partida cu Aerostar Bacău au fost marcate de Buhăcianu, Stănescu, Duțică și Ivan. În acest joc, au evoluat pentru Bucovina și ultimele achiziții: fostul mijlocaș al celor de la SC Bacău, Cornel Căinari (foto, în stânga), portarul Raul Pop (20 de ani) de la Gloria Bistrița, dar și juniorul Robert Hasnaș, venit în probe de la Academia „Gheorghe Hagi”.

Bucovina Pojorâta (repriza I): Puianu – Cristescu, Hasnaș, Patca, Onică, Stănescu, Jarda, Martin, Colța, M. Coman, Buhăcianu.
Bucovina Pojorâta (repriza a II-a): Pop – Kuruc, Hasnaș, Răzlog, Duțică, Ivan, Mercaș, Pădurariu, Vișinar, Rus, M. Coman (80 Căinari).

Pentru echipa băcăuană, la care a debutat fundașul stânga Mihăeș, venit de la Cetate Târgu Neamț, au marcat Tismănaru, Ghindea și Sorin Ichim.

Antrenorul Aerostarului, Giani Florian a utilizat două formule diferite de echipă. În prima repriză: Petrache – Ardei, Patriche, Belecciu, Mihăeș – Apostu, Honea – R. Gheorghe, Tismănaru, Matei – Homneac. În partea secundă, oaspeții au mizat pe următoarea garnitură: Darie – St. Pavel, Patriche, Mihăeș, Strat – S. Ichim, Ardei – Artenie, Scânteie, A. Popa – Ghindea.

Vineri, Aerostar va disputa un al doilea meci-test, pe terenul Cetății Tg. Neamt, pentru ca săptămâna viitoare să participe la un „triunghiular” la Târgu-Secuiesc, la care vor mai fi prezente alte două grupări din Liga a III-a: Sepsi și Odorhei.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 22 Jul. 2015, 20:09 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă