Pojorâta și Miroslava au încheiat nedecis amicalul de la Vama

Marius ANGHEL 17 Feb. 2016, 11:19 Pregătiri, amicale
Pojorâta și Miroslava** au încheiat nedecis amicalul de la Vama

Bucovina Pojorâta a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul amical susținut marți, la Vama, în compania formației Știința Miroslava.

Partida a fost dominată de fotbaliștii pregătiți de Dănuț Mândrilă, Bogdan Grosu și Mihăiță Szekely, care au ratat mai multe ocazii de gol în prima repriză, prin Buhăceanu și Căinari. Totuși, cei care au intrat în avantaj la cabine au fost ieșenii, după ce au reușit să puncteze chiar la ultima fază a primului mitan. George Maxim a executat o fază fixă, iar Adrian Ilie a deschis scorul. Egalarea a survenit la un sfert de oră după reluare, atunci când Jarda a transformat o lovitură de pedeapsă obținută de Alexandru Marin.

Sucevenii au forțat victoria până la final, însă Al. Marin, Coman (bară) și Juncanariu au irosit ocazii mari de a înscrie.

„A fost un meci de uzură, util pentru perioada în care ne aflăm. Încercăm să îmbunătățim relațiile de joc, cu toate că, din cauza terenurilor grele, mai mult alergăm decât ne antrenăm”, a declarat Bogdan Grosu, director tehnic la gruparea din Pojorâta.

Bucovina a început meciul în alcătuirea: Pop – Cristescu, Răuță, Moisii, Acostăchioae – Pâslaru, Nuțescu, Stănescu, Căinari – Buhăceanu, Târtârău. În repriza secundă gruparea suceveană a evoluat în formula: Puianu – Juncanariu, Vitu, Jarda, Duțică – Buhăceanu, Căinari, Jugaru, Martin – Al. Marin, M. Coman.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

 
Marius ANGHEL 17 Feb. 2016, 11:19 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă