Poftă de fotbal

21 Mar. 2009, 16:31 Pregătiri, amicale

Sportul Studențesc a profitat de pauza competițională forțată și a disputat azi un amical în compania formației din liga a III-a ASC Clinceni. Partida desfășurată pe terenul doi al bazei din Regie a avut un ritm bun, alb-negrii arătând multă determinare în joc în primul meci după despărțirea de antrenorul Adrian Falub. Echipa de start aliniată de Florin Motroc și Cezar Zamfir a fost axată în primul rând pe ofensivă, studenții punând presiune pe careul advers încă din primul minut.

 

De altfel, scorul a fost deschis repede, Curelea (‘3) reluând în plasă din 6 metri centrarea perfectă trimisă de Ferfelea de pe partea stângă. Apoi, a venit rândul lui Truță să iasă la rampă. Mai întâi, în minutul 19, a reluat în poartă o minge respinsă de portar după un șut puternic expediat de Postolache, dar golul a fost anulat pentru o poziție de offside. Juniorul Sportului și-a trecut numele pe lista marcatorilor peste zece minute, reușind să marcheze din gura porții după o centrare de pe dreapta. La prima incursiunea periculoasă pe contraatac a elevilor lui Șerbănică, aceștia au reușit să înscrie, însă până la pauză alb-negrii au refăcut diferența, prin Truță (’45) aflat la capătul centrării lui Postolache.

 

Repriza secundă s-a echilibrat considerabil după schimbările numeroase efectuate în garnitura gazdelor, ilfovenii reușind să mute jocul departe de propria poarta, asediată în prima parte. Chiar dacă ambele formații și-au creat ocazii favorabile, până la final nu s-a mai înscris. Sportul mai are o săptămână la dispoziție pentru a pregăti meciul de pe teren propriu cu CS Buftea, în care speră să obțină prima victorie din retur, mai ales că rezultatele înregistrate în etapa 21 nu avantajează echipa din Regie.

 

Sportul Studențesc: Popescu – Ciupe, Patrichi, Lung, Rusu – Postolache, Irimia, Ghinga, Ferfelea – Truță, Curelea. Au mai jucat: Costin Gheorghe, Lungu, Cazan, Secăreanu, Poppa, Fărcășanu, Gâscă,  Dobre

21 Mar. 2009, 16:31 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă