Rapid, înapoi în Liga 1 mai repede decât se aștepta oricine? Metoda prin care giuleștenii ar putea reveni în prim-plan: „Dacă aș fi la ei, asta aș face”

Marius ANGHEL 14 Apr. 2019, 17:13 Stiri
Rapid, înapoi în Liga 1 mai repede decât se aștepta oricine?** Metoda prin care giuleștenii ar putea reveni în prim-plan:

O ipoteză incredibilă a fost înaintată de Dumitru Dragomir! Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal a făcut o afirmație la care puțini s-ar fi gândit: Rapid în Liga 1 din vară. Cum e posibil? În cazul în care Academica Clinceni promovează în prima ligă, ar putea să fuziuneze cu giuleștenii, iar numele, tradiția și trofeele Rapidului să fie luate de noua entitate.

Clinceniul se află pe primul loc în Liga 2, cu 70 de puncte. Cu opt etape rămase de disputat, echipa la care se implică Gigi Becali are un ecart de patru puncte față de principala urmăritoare, Chindia Târgoviște, și șapte de „U” Cluj, echipa aflată acum pe locul 3, care duce la baraj.

„Cred că Academica Clinceni ar trebui să facă o combinație cu Rapid. Veți înțelege voi. Dacă aș fi la Rapid, asta aș face. De ce să fie o anomalie? M-aș duce la Gigi Becali și la primarul de la Clinceni. Ar trebui o fuziunie între Rapid și Clinceni. Rapid e o stare de spirit. Nu e în regulă ce se întâmplă. Rapid era în cupele europene, dar s-au dus unii derbedei la proces la Copos și l-au făcut să fugă din fotbal. Bă, să ne trezim! Unii suporteri cred că ei sunt echipele, nu patronul”, a declarat Dumitru Dragomir pentru DigiSport. Fostul conducător al LPF spune că o astfel de mișcare e foarte benefică fotbalului românesc.

„Ce vreți? Să fie doar comune de lângă București în Liga 1? Suntem nebuni cu toți? Chiajna, Voluntari, Otopeni, Clinceni, Snagov … Suntem nebuni? Orașe ca Timișoara, Arad, Constanța sau Ploiești nu au echipe în Liga 1. Nu se poate așa ceva! Unde ați mai văzut asta?”, a mai spus fostul președinte al Ligii.

Dacă fuziunea nu va avea loc, Rapid poate evolua din următorul sezon Liga 2, fiind la un pas de promovare din Liga 3. După 21 de etape scurse din eșalonul 3, giuleștenii sunt pe primul loc în Seria 2, cu 56 de puncte. Avansul față de locul secund, ocupat de Unirea Slobozia, este de patru puncte.

Clasamentul complet poate fi citit pe liga2.prosport.ro

Marius ANGHEL 14 Apr. 2019, 17:13 Stiri
Pe aceeași temă