Ploaie de penalty-uri pentru Progresul Spartac în Antalya. În ultimul amical au trecut cu 5-0 de o echipă tunisiană

Marius ANGHEL 13 Feb. 2019, 14:05 Pregătiri, amicale

Progresul Spartac a continuat seria meciurilor amicale în cantonamentul de pregătire efectuat în stațiunea turcească Antalya. Bleu-albaștrii au învins cu scorul de 5-0 echipa tunisiană de liga a treia Zitouna Chamakh, golurile fiind marcate Stanciu, care a reușit un hat-trick, Donca și Boiangiu. Toate golurile au fost marcate din faze fixe. Stanciu și Boiangiu au valorificat cele patru lovituri de pedeapsă de care a beneficiat echipa progresistă, în timp ce mijlocașul Donca a punctat dintr-o lovitură liberă.

Un alt meci amical al celor de la Progresul Spartac a fost împotriva echipei austriece de liga a patra, Klocher Bau Oberwart, câștigat cu scorul de 3-0. Toate golurile au fost marcate după pauză, de E. Radu, Boiangiu și Lolescu, ultimii doi de la punctul cu var. La scorul de 0-0, Donca a ratat o altă lovitură de la 11 metri.

În primele amicale ale anului, Progresul Spartac a învins Turris Oltul Turnu Măgurele cu 3-2, iar în deschiderea stagiului de pe litoralul Mării Mediterane, bleu-albaștrii au câștigat cu 3-2 în fața celor de la Arsenal Tula II (Rusia).

Înainte de plecarea spre casă, pe 15 februarie, progresiștii ar putea juca încă un meci împotriva echipei de Liga 3 lider în Seria 5 ACS Fotbal Comuna Recea.

Altfel, antrenorul principal al Progresului, Andrei Erimia, cât și colegii săi din staff, Oancea și Drăghici, au făcut parte dintr-o selecționată a tehnicienilor români, care a învins o echipă locală cu scorul de 6-2. Din această echipă au mai făcut parte și Ciprian Marica, Tiberiu Curt, Ion Barbu și Marian Dinu (toți de la SSC Farul), Daniel Pancu (Rapid) sau Robert Săceanu (U Craiova 1948 SA).

 

Articol scris de Cristian FRISK

Marius ANGHEL 13 Feb. 2019, 14:05 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă